Bruce Willis gik for ikke så længe siden på pension, fordi han ville passe sit helbred. Desværre har hans sygdom nu bredt sig til flere dele af hjernen.

I maj 2022 annoncerede Bruce Willis, at han trak sig tilbage fra skuespilfaget som følge af en afasi-diagnose. Afasi er en psykisk sygdomm, som hæmmer mulighederne for forstå sprog eller tale. Nu er der desværre kommet nyt i sagen, og det er ikke til det bedre. Willis’ afasi har udviklet fra sproglige hæmninger til frontotemporal demens, som leder til flere kognitive problemer.

Bruce Willis’ familie har udsendt en pressemeddelelse på Instagram, hvor de fortæller om sygdomsforløbet og de problemer, som de kommer til at møde. Det er selvfølgelig været et hårdt slag for familien, men “samtidig er det også en lettelse endelig at få stillet en klar diagnose”, skriver datteren Rumer Willis.

Den 67-årige skuespiller, som fik sin første hovedrolle med tv-serien “Moonlighting” i 1985, har opnået en rig og omfattende filmografi med roller i bl.a. “Die Hard”-filmserien, “Pulp Fiction”, “12 Monkeys”, “The Sixth Sense”, “Unbreakable”, “Sin City” og “Looper”. I de sidste par år har han fortsat sin aktive filmkarriere, men han har ikke været lige så synlig i blockbustere. Ikke desto mindre har hans karriere sat mærker i kulturen og er blevet en mindeværdig del af manges filmtoplevelser.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: