Den 33. film i Marvel Cinematic Universe har fået sin første officielle plakat og en ny udgivelsesdato.

Spoiler alert! Artiklen nævner slutningen på Marvel-serien “Ms. Marvel”

MCU’s phase five er allerede skudt i gang med den nyligt udgivne “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, og næste kapitel kan allerede nydes i maj, når “Guardians of the Galaxy Vol. 3” gør sit indtog. Hvis det ikke er nok, kan man nu begynde at glæde sig til den tredje film, “The Marvels”, hvor en plakat med officiel udgivelsesdato netop er udgivet.

Læs også: “Tid til én sidste tur: Ny ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’-trailer udgivet”

Den kommende co-op-film, som omfatter superheltinderne Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson), Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) og Monica Rambeau (Teyonah Parris), kommer i biograferne den 10. november 2023. Tidligere var udgivelsen sat til den 28. juli, men den dato er nu tildelt Disneys kommende genindspilning af den 20 år gamle gyser/familiefilm “The Haunted Mansion”.

Plakatens virkemidler giver os ingen umiddelbare detaljer om plottet. Til gengæld kan vi forvente en stjernespækket rejse med de tre heltinder.

“The Marvels” fortsætter hvor “Ms. Marvel” slap, hvor Ms. Marvel i en gemt scene i rulleteksterne kommer til at bytte plads med sit ikon, Captain Marvel. De tre superhelte bytter i den kommende film på uforklarlig vis plads med hinanden, så snart de bruger deres kræfter. Filmen går også i dybden med Monica Rambeaus baggrundshistorie.

“The Marvels” instrueres af Nia DaCosta, som står bag den prisvindende thriller “Little Woods”, og filmen er skrevet af Megan McDonnell, som tidligere har arbejdet på Marvel-serien “WandaVision”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: