I løbet af det sidste halve år har der været tvivl om, hvorvidt Zazie Beats vendte tilbage til “Deadpool”-universet. Nu er der en klar udmelding.

På Tribeca Film Festival lavede skuespiller Zazie Beats et interview for at promovere den Steven Soderbergh-instruede krimiserie “Full Circle”, som hun spiller hovedrollen i. Her blev hun blandt andet spurgt ind til, hvordan “Deadpool 3” håndterer den nuværende strejke blandt manuskriptforfattere. Beats blev introduceret i “Deadpool 2” som superheltinden Domino: Et X-Force medlem med held som sin særlige evne.

Her kom den konkrete udmelding, at Beats ikke spiller med i den tredje spillefilm om den kække lejesoldat. Til gengæld glæder hun rigtig meget til at se, hvordan filmen kommer til at se ud.

Spørgsmålet, som Beats fik, henviser til aktuelle strejke, hvor den amerikanske forening for manuskriptforfattere kræver bedre forhold for dens medlemmer. Selvom manuskriptet til “Deadpool 3” er skrevet, og optagelserne er i gang, bliver skuespillernes optrædener påvirket af strejken. På grund af særlige overenskomster er det ikke tilladt for skuespillerne at improvisere replikker. De er tvunget til kun at sige de ord, der er på siden. Det problem kommer til at ramme hovedrollen Ryan Reynolds hårdest, da han er vant til at improvisere kække kommentarer under optagelserne.

“Deadpool 3” får premiere den 7. november 2024. Castet inkluderer Reynolds, Hugh Jackman, Monica Baccarin, Karan Soni, Matthew Macfadyen og mange flere. Filmen er instrueret af Shawn Levy, som også instruerede “Free Guy”. Levy har også skrevet manuskriptet i samarbejde Rob Liefeld og Wendy Molyneux.

Andre Marvel-film er også påvirket af strejken – blandt andet “Blade” og “Thunderbolts”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Squeszh 1 år siden

Chok? For hvem? En mindre birolle fra 2'eren. Hvem er blevet chokeret over det her?

Og hvem er Monica Baccarin? Er det mon noget familie til MORENA Baccarin der spillede med i de første to?

Niveauet på filmz.dk er godt nok latterligt lavt.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 1 år siden

Ja, det kommer godt nok som et chok!
Uanset, hvad Deadpool sagde i 2'eren, var hun bestemt det mest 'cinematic' i hele filmen - denne nyhed får mig nok til at droppe filmen i biffen, og vente på, at den kan findes på nettet.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: