I en snak med TotalFilm fortæller instruktøren Bryan Singer, som stod for de to første “X-Men”-film, at han er åben over for at vende tilbage til franchisen, da han selv føler, at han altid vil være forbundet med den og gerne vil fortælle flere historier fra det univers.

Singer, som takkede nej til den tredje film for i stedet at instruere den udskældte “Superman Returns”, er dog ikke helt sikker på, hvad det er, han evt. ville skulle instruere, da den planlagte “X-Men Origins: Magneto” måske ikke vil være det rigtige valg for ham, da karakterens historie har rødder i Nazi-tyskland – et emne, som Singer allerede har dækket i flere film, deraf senest “Operation Valkyrie” med Tom Cruise.

Da Singer bliver spurgt, om han har planer om at vende tilbage til “Superman Returns” med en efterfølger, svarer han undvigende, at det er svært at tale om den slags, medmindre man er klar til at starte optagelser.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 Highland Park 14 år siden

#19: Ja, jeg er også lidt i tvivl. Måske elwood gider at præcisere det? :D

#20: Ka' du så komme i gang!
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#22 Michael Andersen 14 år siden

#20 [url=
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#23 elwood 14 år siden

/elwood shakes head, and walks away to the theme from The Incredible Hulk tv-series.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#24 Astralaz 14 år siden

Der er stadig masser af spændende historier fra X-Men universet, der ikke er kommet på film, så jeg væbner mig med tålmodighed - og #12 har jo ret mht. den meget åbne slutning i X-Men 3, så hvem ved hvad de finder på....

Brød mig sgu ikke om plottet i Superman Returns - hele den film-serie trænger til et mega reboot med en ny super fed trilogi....og den må meget gerne være mørk og dyster....
Gravatar

#25 Bohemian 14 år siden

Lad ham lave en 4'er ! Selvom 3'eren fejlede så er den her stadig. Men tror på at Singer godt kunne rette det hele op med en 4'er.
Free in serenity.
Gravatar

#26 PredatorX 14 år siden

#24

Mørk og dyster....

Alle film kan jo altså ikke være Batman.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#27 MovieNerd 14 år siden

hvis Singer også havde stået for den sidste film, vil den have været meget bedre. bortset fra det, så var historien om kuren god nok, den blev bare fortalt forkert (min mening)

Skriv ny kommentar: