Flere af filmbranchens største filmmagere præsenterer deres seneste opusser under årets Cannes-filmfestival – deriblandt Roman Polanski, Alexander Payne, Jim Jarmusch og Coen-brødrene. Sidstnævnte duo er snart aktuel med det musikfyldte komediedrama “Inside Llewyn Davis”, der har Oscar Isaac i hovedrollen.

Filmz’ repræsentant i Cannes, Jacob Wendt Jensen, har set “Inside Llewyn Davis” og er voldsomt imponeret. Du kan læse hans bedømmelse af filmen i hans seneste blogindlæg fra det solbeskinnede Sydfrankrig.

Filmen handler om folkemusikeren Llewyn Davis og hans oplevelser i New York under 60’ernes musikscene i storbyen. Davis er en fiktiv karakter, der er inspireret af den rigtige sanger Dave van Ronk, som var en central figur inden for musikverdenen under folkemusikkens opstand. “Inside Llewyn Davis” udkommer først i de danske biografer den 6. februar 2014.

Læs mere i den femte artikel fra Cannes 2013 her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 sluppermand 10 år siden

Kunne ikke være mere misundelig! Sneak peak på Sorrentino og Coen brødrenes nye film.
"Morte ai porcelli!"
Gravatar

#2 Ebbemonster 10 år siden

Håber ikke det er endnu en folk/cowboy Coen film - det kunne være fedt hvis de turde prøve noget nyt og bevæge sig ind i andre genre ligesom Martin Scorsese.

Skriv ny kommentar: