”Hver gang man tager af sted til filmfestival i Cannes, er der altid vittige sjæle, der siger ‘god ferie’ eller kommer med andre bemærkninger i den retning.” Sådan starter Jacob Wendt Jensen sin tredje Filmz-artikel om årets Cannes-filmfestival.

Og hvis du er en af dem, som også tænker, at det må være en ren fryd at boltre sig i kendisser og store filmoplevelser i det solbeskinnede, sydlige Frankrig, bør du prompte læse Jacobs seneste blogindlæg, hvor han bl.a. kommer godt rundt om en filmjournalists travle, turbulente hverdag under den begivenhedsrige festival. Eksempelvis bliver der på madfronten sjældent tid til andet end ”en hurtig sandwich i en strandbiks på vej fra det ene til det andet”.

Husk at blive ved med at holde et vågent øje med Filmz-forsiden de kommende dage, eftersom Jacob bliver ved med at blogge om sine spændende oplevelser i Cannes.

Læs mere i den tredje artikel fra Cannes 2013 her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Zombi 11 år siden

Selv om det kan være travlt og hektisk så er Cannes altså en oplevelse og det skal bare nydes, hvis man er så heldig at være der. Altså jeg vil da gerne bytte med Hr. Jensen hvis det er, og jeg har ikke noget imod en hurtig sandwich. Jeg har så ikke nogen erfaring som journalist men det betyder nok ikke det store. ;P
Gravatar

#2 MMB 11 år siden

Havde helt misset, I havde en Cannes blog i gang. Det må jeg lige rose jer for! :)
Jeg følger med i en række forskellige blogs, og som regel synes jeg næsten altid, det er de personlige anekdoter, som er mest interessante. Det vil sige de små finurligheder, som bloggerne støder på. Så mere af det ville jeg i hvert fald være interesseret i. :)
Gravatar

#3 Kisbye 11 år siden

Jeg har savnet den hedengangne dækning af Berlinalen, så dejligt at i ny er begyndt at dække Cannes :)
Syntes generelt der er for meget fokus på de der opreklamerede Hollywood film, så dejligt at der også komme lidt fokus på andre film.

Her kommer lige et overblik over hvad kritikkerne syntes indtilvidere. Jeg mener der plejer at være en filmside mere der der har et panel, men har glemt hvem det er?

Ioncinema's kritikerpanel dag 4
Ekko's danske kritikerpanel
Indtilvidere ser det ud til at Asghar Farhadi's Le passé (The Past) er favorit blandt anmelderne.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

Skriv ny kommentar: