[ANNONCE] Fortsættelsen til MCU-filmen “Captain Marvel” kan meget vel byde på modstand fra Michael Korvac – også kendt som The Enemy.

“Captain Marvel” blev i år med et billetsalg på over 1,1 milliard dollars én af de største superheltefilm nogensinde – og den største med en kvinde i hovedrollen.

MCU-filmen “Captain Marvel” spiller således også en central rolle for at forstå alle referencerne i “Avengers: Endgame” og den nye “Spider-Man: Far From Home”.

Derfor virker en “Captain Marvel 2” da også uundgåelig, men hvem bliver skurken efter mødet med Yon-Rogg i “Captain Marvel”?

MCU-insideren TheMarvelScoopMaster kan afsløre, at Phase 4 angiveligt byder på to hovedskurke; én på Jorden – formentlig Norman Osborn – og én i den kosmiske MCU-afdeling, hvor Captain Marvel hører til.

Der er angiveligt talt om Michael Korvac, der vil fungere som en gennemgående kosmisk Marvel-skurk i Phase 4.

Image result for Michael Korvac

Michael Korvac – også bare kendt som Korvac eller The Enemy – blev introduceret i tegneserierne i 1975. Det var Jim Starlin, der skabte Korvac, som det også var tilfældet med Thanos og Drax the Destroyer, der senest medvirkede i netop “Captain Marvel”.

Korvac er tidsrejsende halvt menneske/halvt computer med gudelignende evner fra The Power Cosmic.

“Captain Marvel” kan fra i dag købes til hjemmebiografen hos Blockbuster.dk – og lejes fra d. 18. juli.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 HighFlyer15 4 år siden

Gudelignende kræfter? Meh, han blev skabt i en helt anden tid. Han kommer til at tabe fordi vi har en kedelig Captain Marvel og diversity på vores side!
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

kunne være gode skurke valg til både hjemme og udebanen, alt efter hvordan de fremstilles selvfølgelig, bliver svært at opnå samme thanos niveau :)
Gravatar

#3 Star Trek fever 4 år siden

Kommer ikke til at se den. Det er da den kedeligste figur nogensinde. Hun har tre ansigts udtryk. Overrasket, fornærmet, ligeglad. Og der er ingen karakter opbygning. Hun er jo bare fantastisk, som hendes veninde ikke spilder et sekund på at fortælle igen og igen. Og hun accepterer bare hendes kræfter. Ingen udvikling af ansvar, som f.eks den proces Peter Parker gennemgår.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 MartinEH 4 år siden

#3 jeg synes nu, at det giver meget god mening med den forskel imellem Peter og Carol. Den ene er en ung knægt i midten af puberteten. Den anden er en voksen person, der er blevet trænet i 10 år til en art "special forces" (godt nok af en udenjordisk styrke, men alligevel). Så at hun har et andet startpunkt og en hurtigere tilvending er nok meget naturligt. At man så godt kunne have ønsket sig fortællingen om hendes træning af Kree styret, er så en anden detalje.
Gravatar

#5 Geekalot 4 år siden

Folk må have mig undskyldt. Men der er intet at pege fingre af angående hende. Hverken som person eller som kaptajn Marvel.
At hun er over powered eller hvad folk hyler om, har karakteren altid været...
Gravatar

#6 Gorman 4 år siden

#5 enig, men nogen faste brugere på Filmz skal jo bringe personlig holdning og politik ind i det hver gang uanset
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#5 +1
Gravatar

#8 Gorman 4 år siden

#4 også enig med dig. Og da hun er så stærk er det selvfølgeligt kedeligt hvis hun optræder i de “jordiske” historier for der vil spændingen jo så være væk. Hun skal netop slås med de store intergalaktiske skurke/karakterer, og det tror jeg også er MCU’s plan.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: