En rokade betyder, at vi må vente lidt længere på Captain Marvels næste eventyr, mens MCU’s insektinspirerede superheltes tredje premiere kryber tættere på.

De to MCU-fortsættelser “The Marvels” og “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” bytter premieredatoer, har Disney annonceret. Det betyder, at vi nu kan glæde os til at s, Scott Lang og Hope van Dyne trække i superheltekostumerne allerede den 17. februar 2023, mens team up-filmen med Carol Danvers, Kamala Khan og Monica Rambeau skubbes tilbage med fem måneder til den 28. juli samme år.

Læs også: “‘Ms. Marvel’-trailer teaser et stilsikkert Marvel-highschooleventyr”

Der er tilsyneladende ingen problemer med nogle af produktionerne. “Quantumania” er simpelthen bare længere fremme i processen end “The Marvels”, hvorfor det giver mere mening for Marvels premiereprogram at rykke rundt på datoerne. Det rapporterer Variety.

“Quantumania” er den tredje film i “Ant-Man”-filmserien med Paul Rudd og Evangeline Lilly i hovedrollerne og bliver ligesom de to første instrueret af Peyton Reed.

“The Marvels” er fortsættelsen på “Captain Marvel” og vil fokusere både på Brie Larsons Avenger, der slår sig sammen med Teyona Parris’ superhelt Monica Rambeau, som for alvor blev introduceret i “WandaVision”, samt Iman Vellani som Ms. Marvel. Sidstnævnte introduceres i Marvels næste Disney+-serie, som hun også lægger navn til.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: