Forvent et større kaos, når karakterer og kræfter sammenblandes i efterårets næste store Marvel-film.

Marvel-studierne fortsætter deres episke udvidelse af Marvel Cinematic Universe. Om en måned udkommer “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, og i november kan man følge endnu et kuld handlekraftige superhelte, som skal ud og redde universet. Den første trailer til “The Marvels” er netop udgivet, og den viser os bidder af historien, samtidig med en klar vægtning af scener, der får seeren til at trække på smilebåndene.

Brie Larsons Captain Marvel, Iman Vellanis Ms. Marvel og Teyonah Parris’ Monica Rambeau må lære at arbejde sammen; Deres kræfter er alle sammenkædet på en uforklarlig måde, og det volder alle rimelig store problemer. På sidelinjen sidder Samuel L. Jackson som Nick Fury og assisterer heltinderne på deres færden ude i rummet.

Har du ikke set traileren til “Guardians of the Galaxy Vol. 3”? Så klik her: “Tid til én sidste tur: Ny ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’-trailer udgivet”

Traileren viser endnu ikke, hvilke problemer vores hovedpersoner udsættes for, men den viser, at problemerne kommer på de mest ubelejlige tidspunkter; hvad enten det gælder transportering hjem til en hemmelig beundrer eller en landing lige ved siden af altopslugende kat.

“The Marvels” lander i danske biografer den 9. november 2023.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 The_Corrector 10 måneder siden

Brie Larson er en skændsel for film industrien, jeg begriber ikke at nogen vil samarbejde med hende, og at Disney / Marvel ikke for længst har smidt hende for porten! Håber virkelig den her lorte film flopper, så de kan indse hun ikke skal have noget med MCU at gøre.
Gravatar

#2 Frandsen6000 10 måneder siden

Brie Larson er så usandsynlig lækker altså, filmen kan være nok så skod, ser den gerne bare for hendes skyld. :)
Gravatar

#3 monzoon 9 måneder siden

Jeg synes Miss Marvel er skide skæg... det ville så meget være mig i sådan en setting :D
to infinity and beyond!

Skriv ny kommentar: