Filmz kunne i går bringe de nye, nøgne teaser-plakater til “Klovn: The Movie”, og siden da har ikke mindre end 10.000 Filmz-brugere allerede klikket ind for at læse nyheden og få et kig på parrets ædlere dele.

Det er desuden værd at bemærke, at en stor del af disse klik har været på de forstørrede versioner af plakaterne – hvor man rigtig kan få klovn og klokkeværk smidt i synet.

På Filmz’ forum har der efterfølgende været diskussion om, hvorvidt Casper og Franks ædlere dele er falske og lavet i Photoshop, men ifølge Casper Christensen er det the real deal.

”Nu har jeg ikke set den endelige plakat. Men hvad jeg ved af, er der ikke redigeret i noget. Det skulle da lige være at gøre den mindre! udtaler han til B.T.

De populære plakater kan ses i galleriet her – og det er muligt at se dem i fuld størrelse (på eget ansvar) ved at klikke på dem.

“Klovn: The Movie” kan ses i danske biografer 16. december.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 wendelboe 11 år siden

Det skulle da lige være at gøre den mindre!


Det ville jeg også have sagt ^^
Gravatar

#2 frankdrebin 11 år siden

Glæder mig til at se hvad Casper og Frank får ud af den her.. Er stor fan er serien!

OT: Har tit tænkt på det her, men har bare ikke lige haft anledning til at spørge; Hvordan kan det egentlig være at den 'besøgstæller' der var på nyhederne engang er blevet fjernet?
Gravatar

#3 chandler75 11 år siden

# 2 Der var vist ikke plads til den i toppen af nyhederne på det nye design.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 dunga 11 år siden

Nu har jeg før harceleret mod Casper Christensen på dette site for hans manglende evne til at skabe noget selv, og i stedet bare kopiere udenlandske koncepter... Når man ser Klovnfilmens plakater, så kan jeg åbenbart konstatere, at han heller ikke kan forme idéen til filmens egne plakater, men derimod stjæle fra amerikanske film...

tsk tsk..

Gravatar

#5 ollethem 11 år siden

#4 hvad med alle de film der laver referencer eller sjov med films plakater, titler eller indhold - det er ikke fordi det kun er casper christensen?? De er også bare mega dårlige og ikke kreative?? så er det godt nok begrænset hvor mange film du kan lide.

tsk tsk.

ps. Casper Christensen er en af danmarks sjoveste mennesker, og hvor er klovn dog bare det bedste.
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick and Tich.
Gravatar

#6 Michael2t 11 år siden

Føler mig ret straight :) Jeg var en af de brugere, der IKKE kiggede på de forstørrede plakater.
Gravatar

#7 Therkelsenmeister 11 år siden

Nu er der flere tilfælde hvor de har stjålet direkte fra Larry David's "curb your enthusiasm", så bliver spændende om de denne gang også henter derfra. Klovn er sgu sjovt nok, men curb slår det til hver en tid - men det er bare min mening :)
Gravatar

#8 dunga 11 år siden

til nr 5

På nær Langt fra Las Vegas, så er alt det som Casper C har lavet af stand-up, tvshows, studievært, ideforfatter osv. været udenlandske koncepter. Manden fremfører sig som smagsdommer på hvad der er god og dårlig/forudsigelig humor i Danmark, men han har aldrig selv skabt noget selvstændigt koncept eller tv-begreb. Hans standup.shows var gamle Richard Pryorjokes. Og alle hans tv-optrædener var udenlandske koncepter, han blev ansat til at være studievært på. Som nr. 7 skriver, så er "Klovn" tyvstjålet fra C.Y.E, og "Live fra Bremen" er direkte "Saturday Night Live" helt ned til fingerspidserne. Selv hans taler til Zuluawards og andre awardshows er stjålet fra Steve Martin eller Jim Carrey.

Så nr. 5, jo man kan sagtens lade sig inspirere af andre film, og bruge det ordentligt. Men i Casper C´s tilfælde, har han gjort det til en karriere at kopiere hvad andre har lavet, men alligevel slå sig som smagsdommer for hvad der er ordentlig humor eller ej....
Gravatar

#9 Patriarch 11 år siden

Michael2t (6) skrev:
Føler mig ret straight :) Jeg var en af de brugere, der IKKE kiggede på de forstørrede plakater.


Så du tror altså at de der forstørrede plakaten i første omgang ville se Caspers diller og ikke de mange bryster? Jeg tror der er noget du fortrænger...
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#10 MOVIE1000 11 år siden

OKAY JEG HAR SET BILLEDET ET PAR 1000 GANGE

er der ikke en HD version af dem??
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: