Warner Bros. har netop udsendt et nyt klip til Lana og Andy Wachowskis kommende sci-fi film, “Jupiter Ascending”. Søskendeparret har tidligere stået bag bl.a. “Matrix”-serien og “Cloud Atlas”.

Se også: Første trailer til ny actionfyldt sci-fi-film fra “The Matrix”-instruktørerne

“Jupiter Ascending” forgår i et univers, hvor menneskeheden er på bunden af den evolutionære trappe. Her planlægges en ung menneskekvinde myrdet af universets dronning, da blot hendes eksistens truer med at sætte en stopper for dronningens herredømme.

I filmens to hovedroller finder vi Mila Kunis og Channing Tatum, mens Sean Bean, Eddie Redmayne og Terry Gilliam også er at finde på rollelisten.

“Jupiter Ascending” får dansk biografpremiere den 24. juli 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Frederik Uhrbrand 9 år siden

Fy for den lede rødbede....
Gravatar

#2 theassociate2010 9 år siden

Bliver spændende at se hvordan Sean Bean dør i den her :D
Gravatar

#3 Riqon 9 år siden

Det virker dog som om de selv er lidt bevidste om hvor latterligt det er. Det var i hvert fald den følelse jeg sad igen med.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Barry Lyndon 9 år siden

Hvordan kan man IKKE se frem til den her efter Wachowski'ernes mageløse "Cloud Atlas" (årets film for mig sidste år)?
Gravatar

#5 Kimh87 9 år siden

Gav op efter 8 sekunder hvor man ser det pubeshår på hans hage.. hvor herre til hest da.

Og hvorfor lige Tatum? Manden kan kun finde ud af at sige dumme ting. Det virker forkert når han prøver at tale som om han har forstået sit manus. Så monotont og ulideligt.
Gravatar

#6 Ispep 9 år siden

Anakin end Padme?
Gravatar

#7 T. Nielsen 9 år siden

Ser ikke for godt ud:-/ Da de to Wachovski søskende ikke har ramt storformen siden The Matrix, ser jeg nu heller ikke grund til at forvente det store. Cloud Atlas var da tematisk interessant, bevares. Men den fungere narrativt svagt fandt jeg. Den var en kolos på lerfødder, der i min optik endte som en lidt kedelig rodebutik med et par tåkrummende dårlige scener, der ikke var bogen værdig. Det siges endda at de bedste dele af filmen stod tyske Tom Tywker for. Det har jeg dog ikke tjekket, så muligt det er forkert?
Baby, it's cold outside

Skriv ny kommentar: