MCU-skuespillerne Chris Evans og Scarlett Johansson skal spille over for hinanden i Dexter Fletchers “Ghosted” — dog hverken som Captain America eller Black Widow.

Evans og Johansson kender efterhånden godt til hinanden. Ikke kun har de spillet overfor hinanden i MCU, men deres første film sammen “The Perfect Score” er helt tilbage fra 2004, mens deres næste film “The Nanny Diaries” fik premiere i 2007.

Læs også: “Scarlett Johansson sagsøger Disney over “Black Widow”-udgivelse”

Nu får de endnu en gang muligheden for at spille over for hinanden — denne gang på “Rocketman”- og “Eddie the Eagle”-instruktør Dexter Fletchers “Ghosted”. Det rapporterer Deadline.

Filmen beskrives som et romantisk actioneventyr, og de to stjerner må siges at have både god kemi og masser af actionerfaring, så filmens castinghold kan sandsynligvis godt begynde at klappe sig selv på skuldrene.

“Zombieland” og “Deadpool”-filmenes forfattere Paul Wernick og Rhett Reese sidder bag tastaturet på filmen, der produceres af Skydance og er bestilt hos Apple Studios.

Det er ikke den første højprofilerede film, som Apple Studios kommer til at stå bag. I begyndelsen af august opkøbte de rettighederne til “Kingsman”-instruktør Matthew Vaughns stjernespækkede “Argylle”.

Der er intet nyt om, hvornår vi kan forvente at se “Ghosted”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: