Skuespilleren Chris Evans har efterhånden været i branchen en god håndfuld år, men den amerikanske skuespiller slog først for alvor igennem i 2011 i rollen som Captain America i Marvels “Captain America: The First Avenger”. En rolle som Evans har gentaget i monsterhittet “The Avengers” og i den biografaktuelle “Captain America: The Winter Soldier”. Nu fortæller Evans så, at han var meget tæt på at takke nej til tjansen som superhelt.

Se også: Chris Evans dropper skuespil efter Marvel-kontrakt udløber

I interviewet fortæller han, at det specielt var hans optræden i en anden Marvel-franchise, der gjorde ham usikker. Evans var nemlig også med i de to “Fantastic Four”-film fra henholdsvis 2005 og 2007, hvor han spillede den kække superhelt Johnny Storm. Filmene blev aldrig for alvor succesfulde, og Evans var heller ikke stolt af resultatet. Tanken om at skulle skrive under på endnu en kontrakt, der krævede, at han skulle spille den samme rolle flere gange, skræmte ham derfor meget.

Evans kom dog på bedre tanker, da han så hvor succesfuld Robert Downey Jr. var efter at have medvirket i “Iron Man”. Kollegaens succes overbeviste Evans om, at de kommende Marvel-film ville være af høj kvalitet. Han fortæller nærmere, at hvis han ikke havde valgt at skrive under dengang, ville han have fortrudt det inderligt nu.

Chris Evans er på nuværende tidspunkt biografaktuel i “Captain America: The Winter Soldier”, der kan ses landet over.

FACEBOOK: Bliv ven med FilmzVis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Lard Hanson 10 år siden

#0 skrev:
Han fortæller nærmere, at hvis han ikke havde valgt at skrive under dengang, ville han have fortrudt det inderligt nu.

Var det ikke ham, der ikke gad være skuespiller længere?
Gravatar

#2 Hassager 10 år siden

Nej, han vil blot gerne fokusere på at instruere mere i fremtiden. Se videoen her for en præcisering: http://www.comicbookmovie.com/fansites/XaviersScho...
Gravatar

#3 Morpheus 10 år siden

Jeg er personligt rigtig glad for han ikke sagde nej. Synes virkelig han passer perfekt i rollen og jeg tager også mig selv i at tænke "var det virkelig ham der spillede Human Torch?". Synes der er milevidt fra den præstation til Captain America.
Gravatar

#4 Lard Hanson 10 år siden

#2 - Tak :) Det var godt. Synes også han er en fin skuespiller.
Gravatar

#5 Kviesgaard 10 år siden

Chris Evans gør det efter min mening det bedre som Captain America, end han gjorde som det som The Human Torch, men nu fandt jeg heller ikke Fantastic Four filmene særlig fantastiske, snarer tværtimod.

Så er det en anderledes højere kvalitet i Captain America filmene, og personligt finder jeg, at toeren overgår etteren, hvilket ikke sker så tit. Men her blev jeg så glædeligt overrasket. Meget glædeligt overrasket.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: