Tilbage i 2002 – før både Superman og Batman vendte tilbage i nye filmudgaver med henholdsvis Bryan Singers “Superman Returns” og Christopher Nolans “Batman Begins” – var instruktøren Wolfgang Petersen blevet hyret til at stå bag filmprojektet “Batman vs. Superman”, hvori de to berømte helte fra DC Comics skulle op imod hinanden. Filmen blev dog aldrig ført ud i livet.

Nu kan Petersen afsløre, at Christian Bale – der som bekendt sidenhen blev den nye Batman-skuespiller i Nolans film – var den ene af to skuespillere, som han mødtes med omkring rollen som Superman. Josh Harnett var den anden kandidat til den ikoniske rolle som Kryptons sidste søn.

”Det var ret tæt på at blive en realitet,” forklarer Petersen om filmprojektet. ”Og så fik filmselskabet et manuskript til en ‘Superman’-film, som vistnok var skrevet af J.J. Abrams, og [Warner Bros.-chefen] Alan Horn blev utroligt splittet – fordi det jo er sådan et fascinerende koncept at lave en ‘Batman vs. Superman’-film. Men filmselskabet besluttede til sidst at forsøge sig med separate filmversioner af Superman og Batman og så muligvis længere ude i fremtiden planlægge at bringe dem sammen i én film.”

Instruktøren kan tilføje, at filmselskabet dog stadig ville beholde ham i deres stald og derfor i stedet tilbød ham at instruere “Troja”.

Læs mere om det skrinlagte “Batman vs. Superman”-projekt i Filmz-artiklen Før Superman vendte tilbage: Del II.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Braxiz 12 år siden

Hvorfor skulle superman og batman blive uvenner?
Gravatar

#12 MOVIE1000 12 år siden

#11 pigeproblemer hva ellers?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#13 Clint 12 år siden

#8 Supermand vil bare kunne flyve højt op i luften, og så ellers blæse ham med sit lasersyn.

Supermand er nok den mest lamme superhelt til dato.
Gravatar

#14 BN 12 år siden

Braxiz (11) skrev:
Hvorfor skulle superman og batman blive uvenner?


Fordi Superman er sur og jaloux på Batman over, at dennes film er mere populære.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#15 The Dark Knight 12 år siden

#13

Det kan han ikke, fordi Batman har milliarder af kryptonit missiler i luften, som bliver styret af Wayne corps. satellitter i rummet. Så hvis Superman nærmer sig et bestemt område i luften, detonere missilerne på en afstand som Superman ikke kan nå at gøre noget ved dem. Samt hvis det bliver nødvendigt for Batman, forurener han bare luften, med en luft som er 0.05% kryptonit, som ikke skader mennesket pga. Lucius Fox kur, så mennesker ikke tager skade af selve kryptonitten selv. Selvom Superman har super speed, så har Batman lige siden han mødte Superman, studeret ham og derfor kender hans tankegang og rytmik, i alle former for kamp.

;)
Gravatar

#16 Ikari 12 år siden

Braxiz (11) skrev:
Hvorfor skulle superman og batman blive uvenner?


Læs evt. mere om idéen til historien i den artikel, der linkes til i nyheden :)
Gravatar

#17 filmz-Utyske 12 år siden

Clint (13) skrev:
Supermand er nok den mest lamme superhelt til dato.

Men den første superhelt og uden "d". :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

Skriv ny kommentar: