Tilbage i 2002 – før både Superman og Batman vendte tilbage i nye filmudgaver med henholdsvis Bryan Singers “Superman Returns” og Christopher Nolans “Batman Begins” – var instruktøren Wolfgang Petersen blevet hyret til at stå bag filmprojektet “Batman vs. Superman”, hvori de to berømte helte fra DC Comics skulle op imod hinanden. Filmen blev dog aldrig ført ud i livet.

Nu kan Petersen afsløre, at Christian Bale – der som bekendt sidenhen blev den nye Batman-skuespiller i Nolans film – var den ene af to skuespillere, som han mødtes med omkring rollen som Superman. Josh Harnett var den anden kandidat til den ikoniske rolle som Kryptons sidste søn.

”Det var ret tæt på at blive en realitet,” forklarer Petersen om filmprojektet. ”Og så fik filmselskabet et manuskript til en ‘Superman’-film, som vistnok var skrevet af J.J. Abrams, og [Warner Bros.-chefen] Alan Horn blev utroligt splittet – fordi det jo er sådan et fascinerende koncept at lave en ‘Batman vs. Superman’-film. Men filmselskabet besluttede til sidst at forsøge sig med separate filmversioner af Superman og Batman og så muligvis længere ude i fremtiden planlægge at bringe dem sammen i én film.”

Instruktøren kan tilføje, at filmselskabet dog stadig ville beholde ham i deres stald og derfor i stedet tilbød ham at instruere “Troja”.

Læs mere om det skrinlagte “Batman vs. Superman”-projekt i Filmz-artiklen Før Superman vendte tilbage: Del II.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 dix3n 13 år siden

Superman vs Batman ville jo ikke være en fair kamp. :(
Gravatar

#2 MOVIE1000 13 år siden

Jeg er glad for at projektet ikke blev til noget den gang, da som de fleste sikkert ved fik de 2 nye Batman film en kæmpe succes og jeg tror det samme vil ske med Superman, så jeg tror det ville være oplagt med en "Superman Vs. Batman" måske om 5-10 år. Bare de bruger tiden fornuftig og ikke bare laver noget hjerneløs action uden handling.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 Eat this 13 år siden

He he he Bale som Superman, hvem skulle så være batman... Hugh Jackman
Gravatar

#4 Lars.dk 13 år siden

Kan ikke se hvordan Batman skal kunne klare Superman, selv om Superman er Supergay og den værste superhelt sammen med Thor.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#5 filmz-loke76 13 år siden

Tjah et stenansigt til at spille manden af stål, kunne vel kun have været Bale eller Keeanu
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 Nukleon 13 år siden

Jeg tror det ville være helt umuligt at lave en Superman film med den nuværende mere "realistiske" tilgang til genren med Bale's Batman og Iron Man. Supermans meget ubalancerede natur kræver næsten at man skal dreje figuren til noget den ikke er, for at man kan lave en film med en egentlig konflikt.

Så klassisk som den gamle film er, så falder den til sidst tilbage på kryptonit og deus ex machina.
Gravatar

#7 -sippo- 13 år siden

#1 ja superman har jo ikke en chance.

hvis min hukommelse ikke svigter mig
så bygger han et exoskeleton i "return of the dark knight", hokker den op til en lygtepæl og gennem tæver ham.. og slutter vist af med at vifte noget kryptonit i ansigtet på ham..
Gravatar

#8 The Dark Knight 13 år siden

Batman er klar til hvad som helst. Han laver bare et nyt outfit som er dækket med kryptonit.
Gravatar

#9 amadoR 13 år siden

'Batman vs. Superman' konceptet er fuldstændigt hul i hovedet. Selv ikke en mørkere version, eller 3D ville kunne redde den.
Gravatar

#10 Riqon 13 år siden

Eat this (3) skrev:
He he he Bale som Superman, hvem skulle så være batman... Hugh Jackman


Pretty boy Brandon Routh :-|
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: