Christian Bale har fået både ros og priser for sit portræt af den udmagrede stofmisbruger Dicky Eklund i “The Fighter”, og det har fået en kritiker til at omtale hans vægttab til rollen som Bales “varemærke” – set i lyset af skuespillerens lignende vægttab til rollerne i “The Machinist” og “Rescue Dawn”.

Den kommentar er dog ikke noget, der er faldet i Bales smag. Bale siger:

”For at være ærlig, finder jeg det grinagtigt, at det bliver opfattet som en gimmick. Forstår folk ikke, hvor hårdt det er? Det er som om, at det er en kommentar som ‘Åh, det er så let for ham, for han har gjort det før.’ Det er ikke let. Det er ikke sjovt. Det er forfærdeligt. Det var en rolle, jeg kunne lide, og han er en crackhead. Jeg har aldrig set en crackhead med noget fedt på kroppen. Så man må bare gøre det. Jeg har hørt, at der er en, der skrev noget med mit ‘varemærke-agtige vægttab’. Jeg vil gerne pisse på den mands sko.”.

“The Fighter” kan ses i biograferne fra i dag og har også Mark Wahlberg og Amy Adams på rollelisten. Filmen er nomineret til syv Oscars, deribalndt Bale for bedste birolle.

Se også: Christian Bale går amok på “Terminator Salvation”-settet.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Batsy 10 år siden

Bale er en tempermants fuld mand, men jeg respekter ham og det må da os være hårdt mellem at skifte fra en tynd slatten crackhead til en pumpet Bruce Wayne.

Han er min yndligns skuespiller fordi han sætter sig ind i rollen, og gør noget ved sin krop for virke så troværdig som muligt og han er os en genial simpelhen genial!

Vis han ikke for en oscar denne her gang, går jeg i spåner som han gjorde i Terminator ;)
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 Crash 10 år siden

Han kun respekt for denne mand, helt klart min yndlings skuespiller, for hver gang han får en filmrolle han kan lide, jamen så kæmper han satme også for det, om det så skal koste noget af hans privatliv, amen skide være med det! Det må utroligt hårdt, fysisk, men også psykisk, at gå fra at være Bruce, til Dicky. Love him!
Gravatar

#3 Hr. Nielsen 10 år siden

Hvis så han også samtidig spiller godt og det gør han særligt i The Fighter. Tror ikke jeg kan nævne mange, hvis nogen der rammer et crackhead så præcist i så mange facetter og jeg har dog mødt en del (pga mit arbejde bl.a.). Hvis han ikke kan vinde en Oscar for den præstation, så er der ingen retfærdighed til. Han kan kun være bedre end de andre, uanset hvordan (og jeg er ikke bare en Bale fortaler, hvad nogen på siden måske husker).
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#4 frahm-2 10 år siden

Bale er naturligvis en god skuespiller og hans vægttab er også prisværdigt.
Det er dog ikke det der gør ham sej. Det der gør ham sej er at hans ultimative hævn over folk, der gør ham vred er at pisse på deres sko. Det er fandeme god stil.
Se verdens bedste indiefilm online på indiemondo.com
Gravatar

#5 Bobby Singer 10 år siden

Jeg støtter faktisk Bale i denne sag: Jeg ville også pisse på den anmelders sko, hvis jeg var ham.

Go Bale go!
Idjit
Gravatar

#6 Babo Rises 10 år siden

haha sådan Bale.. verdens bedste skuespiller :) så kan de andre lære det :)
Gravatar

#7 Highland Park 10 år siden

He he... Filmz censurerer Bales kraftudtryk.

#4: Det næste bliver vel, at han uddeler tæsk med et skohorn. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 Bruce 10 år siden

I denne situation forstår jeg godt Bale. Jeg tvivler på Laurence Oliviers metode, "act", ville kunne gengive et crackhead så præcist som Bale formår her. Når man tænker på, hvor svært det er at smide 10 kg, så vil jeg nødig tage 20 på, smide 20, tage 20 på og smide 20 konstant. Men jeg ville nok snart begynde at tage mig mere af min krop, hvis jeg var ham.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#9 HonoDelLoce 10 år siden

Bruce (8) skrev:
så vil jeg nødig tage 20 på, smide 20, tage 20 på og smide 20 konstant.


Det er ellers sådan de fleste på en kur har det, har jeg ladet mig fortælle ! :P
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#10 X&O 10 år siden

Åh, hold da op. Janet Jackson har gjort det masser af gange, det kaldes yoyo-vægt ;)
Jeg vil dog give den omtalte herre ret, uanset hvor svært det er - og det er jo ikke ligefrem fordi man har mere lyst til at gøre det igen, når man ved hvor hårdt det er - så begynder pladen lidt at spille i samme rille.

Skriv ny kommentar: