Storfilmen “Tenet” bliver i disse dage optaget på Lolland – alle har underskrevet tavshedsaftaler. 

Ingen må sige noget til citat, men flere kilder siger nu til Filmz, at Hollywood-instruktøren Christopher Nolan (“Inception”, “Dark Knight”-trilogien, “Dunkirk”) indspiller dele af sin kommende storfilm “Tenet” i Danmark.

Det sker i disse dage i Rødbyhavn på Lolland, hvor en produktion af internationalt format har indrettet sig med en midlertidig filmby.

Kilder fortæller til Filmz, at optagelserne skal ske ved havvindmølleparken Rødsand 2 ud for Rødbyhavn.

“Tenet”-produktionen kommer direkte fra Oslo i Norge, hvor den stjernespækkede rolleliste anført af Robert Pattinson og John David Washington i sidste uge optog scener i centrum af den norske hovedstad.

Nu er Christopher Nolans produktion altså ankommet til den danske udkant for at optage scener til det, der er blevet beskrevet som episk spion-action.

Optagelserne foregår i syv forskellige lande – heriblandt altså både Danmark og Norge, men også England, Italien, Estland og Indien.

De danske samarbejdspartnere omkring den danske del af produktionen har alle underskrevet klausuler om tavshed, men der er ingen tvivl: Christopher Nolan laver film i Danmark.

“Tenet” får premiere d. 16. juli i 2020.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: