Efter “The Dark Knight” tog verden med storm i sommers, har der været spekulationer, om der var en tredje film i støbeskeen om mørkets ridder.

Alle forlydener har indtil videre været, at Nolan ikke havde nogen planer om en tredje film, og Nolan udtaler også til USA Today omkring, hvorfor han tror, der ofte har været skuffende 3’ere på succesfulde film: ”Jeg ved ikke hvorfor, de er så svære at lave. Måske er der så store forventninger til dem. Jeg ville ikke lave en, hvis den ikke kunne blive lige så god som den første eller anden film. Det er ikke respektfuldt over for fansene.”

Nolan indrømmer dog, at han har tænkt over de grove træk i historien til en eventuel tredje film i serien, men endnu ikke har fået den endelige idé, han vil sætte på det store lærred. Det til trods for at Warner Bros. angiveligt presser på for at få filmen skudt af sted.

”Det stod klart, da omsætningen blev så stor, at vi havde undervurderet, hvor parate fans egentlig var til et reboot af franchisen,” fortæller Nolan og fortsætter om frygten for, hvad en treer kan gøre ved serien: ”Det værste vi kan gøre nu, hvor vi har fået flyet i luften, er at fejle landingen.”

Interviewet skete i forbindelse med, at “The Dark Knight” udkommer på dvd og Blu-ray, hvor Nolan også kommer ind på, hvorfor fans ikke vil kunne finde en eneste ekstra scene med Heath Ledger eller de andre medvirkende i filmen: ”I de seneste tre film, jeg har lavet, har jeg ikke haft scener, der ikke nåede med i den endelige udgave af filmen. Hvis det er i det endelige manuskript, så plejer jeg at inkludere det.”Vis kommentarer (26)
Gravatar

#21 JTToft 13 år siden

#18

Jeg vil tilslutte mig #20's (gofferoffer's) svar.

Det ville være helt forkert med en anden instruktør. Generelt er det aldrig en god idé at lave en 2'er/3'er af en film, hvis instruktøren ikke er den samme som i 1'eren/2'eren.

Forestil dig at Godfather Part II eller III var blevet lavet af f.eks. Clint Eastwood i stedet for Francis Ford Coppola.. ;) - Det ville heller ikke være så heldigt..

Men som jeg også skriver, har jeg tiltro til at Nolan træffer den rigtige beslutning og ikke bliver "pengegrisk". Så jeg er tilfreds hvad enten han laver en 3'er eller ikke. Men jeg ville ikke blive tilfreds hvis en anden instruktør lavede en 3'er.
(Dermed ikke sagt, at en evt. 3'er af en anden instruktør ikke kunne blive god.. Men der skal sgu meget til at få det til at virke sammenhængende og til at lave i samme stil)
Gravatar

#22 Kruspe 13 år siden

Respekt for den mand!
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Gravatar

#23 filmz-chriss 13 år siden

Håber at der kommer en 3'er, men kun vis Nolan får en god ide.
Gravatar

#24 Bohemian 13 år siden

han kunne jo også lave en anden film inden 3'eren ligesom han lavede The Prestige inden TDK.

Free in serenity.
Gravatar

#25 Highland Park 13 år siden

Jeg er mere nysgerrig efter at vide mere om Spielbergs kommende science fiction-projekt "Interstellar", hvor Nolans bror åbenbart er sat til at skrive manuskriptet. :)

http://www.imdb.com/title/tt0816692/
An exploration of physicist Kip Thorne's theories of gravity fields, wormholes and several hypotheses that Albert Einstein was never able to prove.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#26 filmz-Raul1001 13 år siden

hvis der kommer en batman 3 synes Liam Neeson skal vende tilbage i rollen som Henri Ducard/Ra's Al Ghul : ) det tror jeg kunne blive rigtig fedt

Skriv ny kommentar: