Efter “The Dark Knight” tog verden med storm i sommers, har der været spekulationer, om der var en tredje film i støbeskeen om mørkets ridder.

Alle forlydener har indtil videre været, at Nolan ikke havde nogen planer om en tredje film, og Nolan udtaler også til USA Today omkring, hvorfor han tror, der ofte har været skuffende 3’ere på succesfulde film: ”Jeg ved ikke hvorfor, de er så svære at lave. Måske er der så store forventninger til dem. Jeg ville ikke lave en, hvis den ikke kunne blive lige så god som den første eller anden film. Det er ikke respektfuldt over for fansene.”

Nolan indrømmer dog, at han har tænkt over de grove træk i historien til en eventuel tredje film i serien, men endnu ikke har fået den endelige idé, han vil sætte på det store lærred. Det til trods for at Warner Bros. angiveligt presser på for at få filmen skudt af sted.

”Det stod klart, da omsætningen blev så stor, at vi havde undervurderet, hvor parate fans egentlig var til et reboot af franchisen,” fortæller Nolan og fortsætter om frygten for, hvad en treer kan gøre ved serien: ”Det værste vi kan gøre nu, hvor vi har fået flyet i luften, er at fejle landingen.”

Interviewet skete i forbindelse med, at “The Dark Knight” udkommer på dvd og Blu-ray, hvor Nolan også kommer ind på, hvorfor fans ikke vil kunne finde en eneste ekstra scene med Heath Ledger eller de andre medvirkende i filmen: ”I de seneste tre film, jeg har lavet, har jeg ikke haft scener, der ikke nåede med i den endelige udgave af filmen. Hvis det er i det endelige manuskript, så plejer jeg at inkludere det.”



Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 13 år siden

Det værste vi kan gøre nu, hvor vi har fået flyet i luften, er at fejle landingen


Det er den helt rette indstilling. Men jeg mener nu, der er rigeligt med muligheder, og jeg er ikke i tvivl om, at Nolan kan stå for den rette udførelse.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 filmz-Seldrup 13 år siden

Kom endelig med en treer. Jeg er sikker på at de to nolan brødre kan finde på et eller andet så den bliver lige så god som de to første. De er gode til at lave et tvist så filmen bliver god underholdning
Gravatar

#3 Christian Voldborg 13 år siden

Manden er jo intelligent. Ingen tvivl om det.

Derfor har jeg 100 % tiltro til, at HVIS han vælger at lave en ny film, så vil den være fantastisk.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#4 Kviesgaard 13 år siden

Skal der absolut laves en tre'er? Min respekt for manden kan kun blive større, hvis han vælger at stoppe nu, mens legen er god.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 elwood 13 år siden

Self. presser WB på fordi de ved jo hvilken pengemaskine det er, men jeg har det hel fint med de her to film, og så kan det være nok så lige gyldigt hvor mange "hints" folk mener de har fået fra The Dark Knight.

Mange folk er overbeviste om der komme en 3' i rækken, men Hvis Mr. Nolan ikke mener han kan frembringe nogle gode ide'er der vil ku du til en 3'er så lad det være ved det.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 The Dark Knight 13 år siden

#4

Hvad... Legen er ikke bare god, den er fantstisk og derfor burde den fortsætte. Så længe han har det samme team bag sig og tager sin tid, er jeg sikker på han kan lave en unik 3'er.
Don't get me wrong, men jeg er da også tilfreds med hvis han skulle have lyst til at kaste håndklædet.
Gravatar

#7 Riqon 13 år siden

Håber virkelig ikke at Warner Bros. trykker en tredje igennem, før holdet har de kreative elementer helt på plads. Lad Nolan tage sig al den tænketid han behøver.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Juhler 13 år siden

Håber også der kommer en 3'er, men det onde kunne jo også ske at Nolan står fast ved at han ikke vil lave en 3'er, også får WB en anden instruktør til at lave den, lidt lige som X-Men... Men det tvivler jeg stærkt på vil ske, tror ikke at Christian Bale og Michael Caine vil være med uden Nolan!
Gravatar

#9 natterjack 13 år siden

"I de seneste tre film, jeg har lavet, har jeg ikke haft scener, der ikke nåede med i den endelige udgave af filmen. Hvis det er i det endelige manuskript, så plejer jeg at inkludere det."

Rimelig imponerende alligevel.
Gravatar

#10 filmz-ab 13 år siden

For min skyld må han gerne holde her. Gi' ikke efter pres, Nolan. Han burde gå nye veje. Han har lavet to fantastiske Batman film, og han behøver ikke risikere noget med en 3er. Det er jo et farligt projekt at kaste sig ud i, og jeg tror desværre, at uanset hva, så vil en 3er ikke kunne leve op til de to første.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?

Skriv ny kommentar: