I et interview med Los Angeles Times løfter instruktøren Christopher Nolan lidt af sløret for sine tanker omkring en tredje Batman-film, der vil følge i kølvandet på megasuccesen “The Dark Knight”, som nærmer sig en verdensomspændende omsætning på $1 mia.

Nolan fortæller, at han altid fokuserer på én film ad gangen og aldrig laver en film med en fortsættelse i tankerne eller gemmer eventuelle ting til en fortsættelse.

Omkring en mulig opfølger til “The Dark Knight” siger Nolan: “Der er to ting, der spiller ind. Den ene er vægten, der lægges på historien. Hvad er historien? Er der en historie, der vil holde mig følelsesmæssigt engageret i de par år, som det vil tage at lave en film til? Det er det altafgørende spørgsmål. Jeg må samtidig spørge: Hvor mange gode tredje film i en franchise, kan du nævne?” siger Nolan grinende, og fortsætter: ”Samtidig havde vi udfordringen med at lave en fed toer – og dem har der heller ikke været mange af. Det handler i sidste ende om historien. Hvis historien er der, er alt muligt.”

“The Dark Knight” udkommer på dvd og Blu-ray 9. december.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#31 enfilmnørd 13 år siden

Tak for at poste dem(interview'ene). Det var rigtig god læsning
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#32 filmz-chriss 13 år siden

Syntes det var en god kommentar han kom med

Skriv ny kommentar: