Han skrev tegneserierne, men alligevel er Mark Millar ikke særligt vild med Marvel-filmatiseringen af hans “Captain America: Civil War”.

Se også: Anmeldelsen af “Captain America: Civil War”

Det afslører Millar selv med sin liste over årets 10 bedste film, hvor “Civil War” altså ikke har fået plads:

”‘Civil War’ havde en god åbning med de første 20 minutter, men derefter kan jeg ærlig talt ikke huske, hvad den handlede om,” skriver Millar på Millarworld.

Forfatteren fortæller videre, at han savner humor i Russo-brødrenes filmatisering.

I stedet har Millar en anden Marvel-film på sin top 10, nemlig “Doctor Strange”, som altså ifølge tegneserie-forfatteren var en del bedre end “Civil War”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Lard Hanson 4 år siden

Den var nemlig super kedelig. Gab.
Gravatar

#2 HighFlyer15 4 år siden

Præcis det samme kan sige om hans sindsyge Civil War comics historie. The base outline kan huskes, resten er et gigantisk blurry rod.
Gravatar

#3 henrique406 4 år siden

#1

Den var nemlig en af de bedste superheltefilm til dato. Wuhuu.
Gravatar

#4 Mads47 4 år siden

Synes godt nok også at Civil War alt andet end god, kedelig og fyldt af radsom dårlig CGI effekter. Mange af de nye Avengers er ekstrem kedelig og på ingen måder interessante, som Hawk duden eller den der gummi robot.
Gravatar

#5 Jach 4 år siden

Efter at have kigget på de tegneserier han har stået for, er det temmelig tydeligt vi ikke har samme smag, da han har stået for nogle temmelig dårlige historier. Civil War var en rigtig god film, vil ikke sige Dr. Strange var bedre, men den er heller ikke dårlig.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: