Marvel Studios’ søgen efter en skuespiller til deres næste superheltefilm ”Doctor Strange” har stået på i et godt stykke tid nu. Og ifølge The Wrap kommer den altså til at fortsætte lidt endnu.

Se også: [url=/joaquin-phoenix-takker-endegyldigt-nej-til-doctor-strange]Joaquin Phoenix takker endegyldigt nej til “Doctor Strange”

Hjemmesiden kan nemlig afsløre, at Colin Farrell nu også bliver overvejet som en potentiel skuespiller til rollen som superhelten Dr. Stephen Strange i “Doctor Strange”. I følge hjemmesiden er den irske skuespiller sammen med Benedict Cumberbatch, Keanu Reeves og Joaquin Phoenix – der åbenbart alligevel stadig er i forhandlinger – de største kandidater og frontløbere til rollen.

Det populære filmstudie har dog også Ewan McGregor, Ryan Gosling og Oscar Isaac i kikkerten, mens de tidligere rygtede Justin Theroux og Jared Leto heller ikke skal afskrives endnu.

Men så mange potentielle navne i opløb til rollen går der højst sandsynligt lidt mere tid før at vi finder ud af, hvem der får rollen. Dette betyder også, at der er en mulighed for, at filmens premieredato udskydes.

“Doctor Strange” instrueres af Scott Derrickson (“Deliver Us From Evil”), ud fra et manuskript af Jon Spaihts. Indtil videre er premieren sat til den 8. juli 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: