Den amerikanske tv-station lukkede og slukkede for tv-serien “Community” tilbage i maj måned. Siden da har fans kæmpet for at få serien tilbage på skærmen. Og det er nu lykkedes.

Se også: Viaplay vil være større end Netflix

Den amerikanske videotjeneste Yahoo har nemlig bestilt en 6. sæson af kult-komedieserien. Og de planlægger sågar også at lave en spillefilm baseret på seriens univers. Det skriver Variety.com

“Community” blev aflyst efter fem sæsoner, men den loyale fanskare krævede mere og startede en kampagne på de sociale medier for at få serien genoplivet. Og seriens skaber, Dan Harmon, er glad for, at “Community” får lov til at fortsætte.

”Jeg er ovenud lykkelig for, at “Community” vender tilbage med sin 6. sæson på Yahoo. Jeg glæder mig til at bringe vores sitcom ud til et større publikum ved at distribuere den online,” siger han i en officiel meddelelse.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Kochie 7 år siden

Der står intet sted, at Yahoo har tænkt sig at lave en spillefilm på nuværende tidspunkt. Filmsnakken udspringer af det hashtag, fans af serien har brugt på Twitter (#sixseasonsandamovie), og den frase udspringer af en scene fra serien, hvor Abbed ytrer det om tv-serien "The Cape."

Så når Jamie Erlicht siger;
“You can’t get to six seasons and a movie without a 6th season. Yahoo is the perfect home for the continuation of this journey.” henviser han til føromtalte hashtag og intet andet.

Så fans af serien skal for nu først og fremmest glæde sig over, at serien har fået nyt liv i form af 13 afsnit. Jeg kan desværre ikke finde den artikel, jeg i går læste om, at Yahoo nærmere satser på, at serien bliver en fortsat succes, så de kan lave sæson 7.

Det er dog først og fremmest gode nyheder.
Gravatar

#2 Riqon 7 år siden

Jeg så nogle afsnit fra første sæson og var virkelig imponeret over seriens originalitet. Af hvad jeg har hørt, så kunne de dog ikke holde niveauet oppe.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Kochie 7 år siden

Det kunne de ikke, nej, men selv middelmådige afsnit af Community er stadig af overraskende høj kvalitet. De første tre sæsoner er forrygende, sæson 4 er forglemmelig, og sæson 5 samlede mere eller mindre op, der sæson 3 slap og var på højde med de første tre sæsoner. Jeg kan kun anbefale dig at se mere til den.
Gravatar

#4 duuk74 7 år siden

Fantastisk! Elsker den serie, men vil godt indrømme der var lidt sløve sæsoner. Men jeg synes virkelig at de fandt tilbage til formen med sæson 5. Bring it on!
Kan især også anbefale serien til filmnørder, da der er tonsvis af referencer til film - både på et meta-plan, men også konkret i karakteren Abed.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#5 enfilmnørd 7 år siden

Glæder mig allerede til at se de nye afsnit:)
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.

Skriv ny kommentar: