Dan Harmon fortæller i et interview med podcasten Good One om mulighederne for en “Community”-film.

I forbindelse med indsamling til velgørenhed samledes hele det originale “Community”-hold (på nær Chevy Chase) om en table read på én af seriens mange klassiske episoder: “Cooperative Polygraphy”.

Det fik endnu engang fans af kult-sitcommen til at råbe op om ønsket om en film – inspireret af seriens reference skabt af Dani Pudis Abed: “Six seasons and a movie”.

Community gennemførte i 2015 den 6. og sidste sæson, så nu mangler vi kun filmen.

Serieskaber Dan Harmon har nu givet en opdatering på filmen, og hvorvidt den kan lade sig gøre eller ej.

Han fortæller, at det primært er kreative problemer, der står i vejen for en film. Skal man lave filmen til nye seere eller fans af serien, og hvordan skaber man den perfekte balance? Han siger: “Formalistisk skylder man en film, som jeg tror, fans ikke kun kan nyde, men kan træde tilbage og sige: ‘Du ved, det vilde ved den her “Community”-film er, at du ikke vidste, at der var et show – det her er en sindssygt god film'”.

Læs også: “‘Rick and Morty’ får en spinoff: ‘The Vindicators'”

Han fortæller ydermere, at han tænker på filmen mindst én gang om ugen, hvor han tilføjer: “Logistisk, forsvinder låsene. Og de eneste problemer, bliver de kreative, hvilket er fedt, for jeg elsker de problemer. Jeg elsker at have disse samtaler, og dem har jeg.”

På trods af, at det efterhånden er over 6 år siden, vi sidst så Jeff, Annie, Troy, Abed, Britta og Chang, er alle skuespillerne klar på at vende tilbage. Forhåbentlig kan Harmon så få løst sine kreative problemer, så vi snart kan fortælle, at en “Community”-film er under udvikling.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Dalgaard 2 år siden

Ærgerligt når Chevy Chase var den sjoveste i serien:)

Skriv ny kommentar: