I kampen om at blive danskernes foretrukne streamingtjeneste har Viaplay sakket noget bagud i forhold til den amerikanske gigant Netflix. 440.000 danskere abonnerer i dag på den amerikanske tjeneste, hvilket er et godt stykke over de 100.000 hustande, der benytter sig af Viaplay.

Se også: Piratserien “Crossbones” med John Malkovich kommer eksklusivt til Viaplay

Men nye tiltag og eksklusive aftaler med store selskaber som Disney, Sony, Universal, Scanbox og SF Film skal på sigt gøre, at Viaplay kan overhale Netflix.

”Viaplay vil være danskernes foretrukne streamingtjeneste,” sagde Rikard Steiber, direktør for Viaplay, på et pressemøde i mandags.

Ud over at tilbyde mere eksklusivt indhold i fremtiden, vil det også blive muligt at downloade film ned til sin tablet og smartphone og få offline adgang til produkterne.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 bruno 3 år siden

Tja, de skal da oppe deres streamingtjeneste en del, hvis de vil konkurrere med Netflix. Ikke at der er noget kvalitetmæssigt galt med tjenesten, men de små ting, som Netflix kan, som fx at holde styr på hvilket afsnit man er nået til i en serie og at man kan genoptage afspilning på en anden enhed eller timer/dage efter man har pauset, gør en virkelig stor forskel.
Gravatar

#2 Patriarch 3 år siden

Utroligt at der ikke er styr på så banal funktionalitet.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 Jb-film 3 år siden

Hvorfor Netflix har låst deres betalingsdel til kreditkort, forstår jeg ikke! Det burde være muligt for dem, som af forskellige årsager, måske nogle der har fravalgt kreditkort, at foretage betaling via betalingsservice via Nets.

Noget andet er, at de få danske film Netflix har, de er ikke tilbudt tekstning! Det holder visse brugere tilbage fra at springe på streamingvognen.

Men nu jeg er ved danske film. En større eksklusivaftale med f.eks. Nordisk Film om rettigheder til danske film, det kunne nok trække kunder til et skandinavisk selskab som Viaplay.
Gravatar

#4 HonoDelLoce 3 år siden

Gad vide hvor mange af de 100.000 husstande, der har Viaplay, kun har det, fordi de gratis får det med i et TV-abonnement?

Jeg har for eksempel Viaplay og bruger det måske én gang hver anden måned, og jeg har det kun fordi det følger gratis med i mit TV-abonnement. Jeg ville aldrig i mit liv betale for skidtet.

EDIT: Og når jeg siger aldrig, så mener jeg selvfølgelig i dets nuværende inkarnation ;) Hvis det blev forbedret (med for eksempel de ting, som bruno nævner og ikke mindst nogle eksklusive titler, som sagde mig noget, så ville jeg måske overveje det.
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 Munchkim 3 år siden

Jeg er i gratis prøveperiode af ViaPlay i øjeblikket og vil indrømme at jeg ikke tror at jeg fortsætter efter den udløber. Deres streamingtjeneste er simpelthen for dårlig i sammenligning med eksempelvis Netflix. På det punkt der rammer Bruno meget fint hovedet på sømmet.
Gravatar

#6 Jb-film 3 år siden

Uanset hvad - hvis jeg skal bakke fuldt op om en streamingleverandør, så kræver det, at alle ønsker opfyldes!

Den tekniske kvalitet, er så en anden ting...
Gravatar

#7 Patriarch 3 år siden

Jeg har- og er glad for Netflix. Prøvede HBO i forbindelse med Game of Thrones, og hold da kæft hvor er kvaliteten ringe. Nok til at tage toppen af oplevelsen.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#8 Jb-film 3 år siden

Netflix kan godt se problematikken vedr. betalingen - men de har ikke aktuelle planer om at tilbyde flere løsninger!
Gravatar

#9 bhs 3 år siden

Hmm, forstår ikke helt helt den kritik vedrørende Viaplay. Efter min erfaring (har haft begge siden lancering), synes jeg kvaliteten er bedre hos Viaplay og de udskifter i deres sortiment lidt hyppigere end Netflix.
Gravatar

#10 T. Nielsen 3 år siden

Jeg kunne ønske mig enkelte nyere titler på spillefilm på Netflix (jeg har set det meste af det der har min interesse), men kvaliteten og funktionalitet er jeg ganske tilfreds med. De har en del serier jeg så værdsætter at kunne få set.

Jeg prøvede kort HBO, som jeg modsat Netflix var nød til at køre over computeren og ned til Tv'et. Det fandt jeg lidt bøvlet, men det skyldes måske at jeg ikke ved andre måder end at stille computeren ved Tv'et i stuen og slutte det til med kabel? Kvaliteten var temmelig ringe, så jeg droppede HBO med det samme. Ringe kvalitet og en computer stående i stuen alene for at køre kanalen, gider jeg ikke. Viaplay har jeg ikke oplevet. Jeg har en app til SF-film (husker ikke navnet), men har ikke afprøvet den. Det påtænker jeg at gøre, selv om en pris på 49 kroner på en film i hd er lidt dyr (ja ja, brokke brokke brokke, jeg ved det Bruno:)
Baby, it's cold outside

Skriv ny kommentar: