“Six seasons and a movie!”

Abed Nadirs forudsigelse har ikke kun været et brændende ønske hos fans af Dan Harmons elskede sitcom “Community”, men også hos stjernerne af serien – og langt om længe bliver den til virkelighed.

Seriens seks sæsoner spillede fra 2009 til 2015, og nu – syv år efter seriens afslutning – har den amerikanske streamingservice Peacock annonceret, at en “Community”-film er på vej.

Det betyder altså, at vi endnu engang vender tilbage til Greendale Community College – selvom det ikke er hele det originale hold, der vender tilbage sammen med os.

Indtil videre er det ifølge TVLine nemlig kun bekræftet, at Joel McHale, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash og Ken Jeong vender tilbage til deres respektive roller, mens vi altså efter al sandsynlighed ikke kommer til at se hverken Yvette Nicole Brown eller Donald Glover.

Læs også: “Vince Gilligans næste serie bliver hos Apple TV+ – ‘Better Call Saul’-stjernen Rhea Seehorn skal lede an”

Til gengæld er serieskaber Harmon tilbage som forfatter sammen med Andrew Guest, der har stået bag episoderne “Advanced Dungeons and Dragons” og “A Fistful of Paintballs”, to af seriens mest elskede afsnit.

“Community the Movie”, som filmen hedder, får premiere på Peacock i løber af 2023. Hvornår og hvor den bliver tilgængelig i Danmark, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: