Universal har købt rettighederne til at lave en film over Electronic Arts’ populære computerspil “Army of Two”.

Studiet regner med, at projektet vil påbegynde produktion tidligt i 2009. Scott Z. Burns, som var med til at skrive “The Bourne Ultimatum”, vil stå for manuskript. Scott Stuber vil producere filmen sammen med Electronic Arts, hvilket markerer den første gang, videospilgiganten har taget en aktiv rolle i produktionen af en film.

“Army of Two” har solgt mere end 2 millioner eksemplarer siden udgivelsen i marts. En efterfølger skulle efter sigende være i produktion.

Spillet handler om to kontraktsoldater, som skal kæmpe deres vej igennem en masse actionfyldte missioner. Alting foregår i et 2-player-system, så man skal arbejde sammen fra start til slut, i stil med, hvad der har været set i “Kane and Lynch”.

”Fordi folk oplever spillet i par, hvor de spiller to gutter, som går imod verden, blev Scott [Stuber] og jeg enige om, at dette format ville være en god mulighed for at lave en rigtig god buddy-film,” udtaler Burns.

Dette er det tredje Electronic Arts-projekt, der bliver solgt filmrettigheder til. “The Sims” bliver udviklet af Fox, og “Mass Effect” er blevet købt af Avi Arad Productions.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-Noid77 15 år siden

Så hellere Kane And Lynch som film, da historien er klart bedre en Army Of Two.
Gravatar

#2 Christian Voldborg 15 år siden

Who cares?

#1 - Enig. Spillet egner sig næsten bedre som film. Hørte senest, at Bruce Willis skulle spille Kane. :)
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#3 DemoMan 15 år siden

Jesus Christ! Det er en af de spil der bare ikke bør filmatiseret. Selvfølgelig var de der små ting som man kunne i spillet meget fede, men de ting har man jo set mange gange i film, og figurene og alt andet i spillet var lidt noget lort. Selv hvis de er i stand til at være fuldstændig troværdig mod spillet, så vil bare være en ny Bad Boys film...

Er enig med at Kane and Lynch klart har mere potentiale til at blive en god film (selvom at det vil de sikkert heller ikke gøre godt).
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#4 Ceepa 15 år siden

Skal jeg være ærlig så har jeg aldrig hørt elller set noget om dette spil..:!
Gravatar

#5 filmz-Freddy-Boy 15 år siden

Hvorfor alle de her spil til film projekter?
er der overhovedet nogle af dem der er blevet gode?
Gravatar

#6 stoffer 15 år siden

#5 Må man forsigtigt foreslå Silent Hill. Den synes jeg i hvert fald rockede ret meget, men tror der er meget delte meninger om den. Under alle omstændigheder synes jeg det er den bedste spilfilmatisering indtil videre.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!

Skriv ny kommentar: