WorstPreviews har fået fat i tre nye plakater til den kommende James Bond-film “Quantum of Solace”, der hver især er dedikeret til en af filmens nøglepersoner; Daniel Craig som James Bond, Olga Kurylenko som Camille og Mathieu Amalric som Dominic Greene.

I filmen, der fortsætter begivenhederne fra “Casino Royale”, finder den retsmedicinske efterretning frem til en forbindelse mellem en nyligt afdød MI6-forræder og en bankkonto på Haiti, hvor en identitetsforveksling introducerer Bond for den smukke, men barske Camille, en kvinde med eget hævntogt.

Camille fører Bond til Dominic Greene, en skruppelløs forretningsmand og en enorm drivkraft i en mystisk organisation med planer om at få total kontrol over en af verdens vigtigste naturressourcer.

James Bond indleder jagten på “Quantum of Solace” i danske biografer 7. november.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Smurf 15 år siden

De er da jævnt kedelige.. ikke en gang flotte ud fra den minimale stil..
We can't stop here! This is bat country!
- Fear and Loathing in Las Vegas
Gravatar

#2 Lethal Injection 15 år siden

Jeg synes Bond-pigerne i den her er virkelig smukke
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#3 tranberg 15 år siden

#2 HØRT!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#4 casper 15 år siden

jeg er utrolig spændt på filmen. tror den bliver rigtig fed mindst lige så fed som den sidste.

men det er synd at titlenummeret er så dårlig. og for første gang laver de en bond plakat som slet ikke har nogen bond felling ligesom alle andre james bond plakater har
Gravatar

#5 Slettet Bruger [2735836885] 15 år siden

#4 Hvorvidt titelnummeret er dårligt er der altså delte meninger om, personligt er jeg helt vild med det :) Men skal vi ikke gemme den diskussion til senere?
Gravatar

#6 fazz 15 år siden

Olga er über nice!
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."

Skriv ny kommentar: