Det er efterhånden blevet ret så populært at tage nogle af de kendte spil-franchises og overføre dem til det store lærred, og derfor kommer det nok heller ikke som nogen stor overraskelse, at spilfirmaet EA nu kan indgå et samarbejde med 20th Century Fox om at udarbejde et manuskript til en film, der tager omdrejningspunkt i spilsuccesen “Spore”.

Det er manuskriptforfatterne Greg Erb og Jason Oremland, der også står bag Disneys animationsfilm “Prinsessen og Frøen”, som skal udarbejde et manuskript ud fra spillets mange facetter.

20th Century Fox og EA har udpeget “Ice Age”-instruktøren Chris Wedge til at instruere projektet, der bliver en CG-animeret tegnefilm produceret af EA og Blue Sky Studios, som også har stået bag arbejdet på “Ice Age”, “Robotter” og den kommende “Rio”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 squee 13 år siden

Nu kan vi kun afvente reaktionerne fra det kristne bælte...
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#2 PJP 13 år siden

OH NOES!!!! D: spillet var slemt nok... og hypen var slem nok... men en film T_T... come on

er der overhovedet en historie i det ? lille bitte dyr bliver til celle, celle bliver til lidt større dyr eller hvordan det nu virker , så man skal sidde og glo på en evolution ?... ej gider de da liiiige at tage sig sammen
Gravatar

#3 mrghostface 13 år siden

Mener du ikke en celle bliver til et lille dyr? Ellers går det da den forkerte vej
Gravatar

#4 bnm 13 år siden

Lad os nu ikke blande evolution ind i det. Spore er det stik modsatte.

"Intelligent Design". Teleologisk. Michael Behe's våde drøm. Ikke evolution.

Skriv ny kommentar: