Forleden blev årets CPH PIX-filmfestival skudt i gang, og Filmz’ tre PIXperter er allerede godt i gang med at tygge på årets PIX-program!

Se også: Filmz TV: Bliv klar til PIX med Filmz’ PIXperter!.

I årets første (og lettere forsinkede – vi beklager!) PIXpert-artikel fortæller Andreas, Nadia og Johnny om deres oplevelser under filmfestivalens første dag. Og som Johnny selv konstaterer i sin vidunderlige og vidunderligt selvsikre intro: ”Sandelig, sandelig siger jeg Eder, dersom I læser disse anmeldelser, vil jeres øjne blive åbnet, og I skal blive som mig og kende forskel på godt og skidt.”

Og festivalens første dag bød netop på både godt skidt. Især én film fik PIXperterne til at vende tommelfingrene nedad. Til gengæld diskes der også op med hele to topkarakterer – bl.a. til den canadiske “Antiviral”, som er instrueret af ingen ringere end David Cronenbergs søn, Brandon Cronenberg.

Klik her for at læse den første rapport fra vores kyndige PIXperter!Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 McPeter 10 år siden

Min oplevelse af Antiviral ligger nok et sted mellem Johnny og Andreas' beskrivelser.
Visuelt og stemningsmæssigt fungerer den fint, men tempoet er dog lidt til den sløve side.
Men det er bestemt mere en thriller end en gyser.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#2 x marks the spot 10 år siden

Jeg er helt enig med de to PIXperter i, at "The Girl from Nowhere" er en ganske horribel oplevelse. Jeg ville dog ikke ønske for nogen, at de skulle pines med at se de resterende 90 minutter for blot at se filmens ene chok-scene. Se hellere
"Exorcisten III" istedet, hvor scenen alligevel er tyvstjålet fra. Kan nogen forklare, hvad meningen overhovedet var med den scene i "TGfN"? Det så ud som et barns skikkelse indenunder (som man så aldrig så igen).
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#3 bjarke 10 år siden

Ja, 'The Girl from Nowhere' er en virkelig træg omgang tomgang - øv for alle involverede parter - særligt publikum. Jeg var også vild med 'Antiviral' og vil også gerne anbefale den grumme og stemningsfulde 'Citadel' samt den smukke og tankevækkende 'The Land of Hope'.
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk

Skriv ny kommentar: