Filmz’ tre PIXperter – Andreas Holck Høeg-Petersen, Nadia Parbo og Johnny Vinther Jensen – fortsætter deres dybdeborende artikelserie om årets CPH PIX-filmfestival.

På filmfestivalens fjerde dag, den 14. april, kastede Andreas og Nadia sig over Rob Zombies seneste blodbesmurte opus, “The Lords of Salem”, som de begge nød, mens filmen “Eden and After” fik bundkarakter af den ene PIXpert og topkarakter af den anden!

Derudover gik Johnny i krig med noget så særegent som en iransk science fiction-film: “Taboor”. Klik dig ind på artiklen og find ud af, om det var et spændende særsyn eller en frygtelig fadæse.

Klik her for at læse dagens rapport fra vores kyndige PIXperter!Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 x marks the spot 11 år siden

"The Lords of Salem".. Jeg havde pænt store forventninger til Rob Zombies seneste, men at blive skuffet er vist mildt sagt. Her er mine 2 cents til, hvorfor den deler vandene iblandt hans fans (undertegnede inkl.): Skuespillet er elendigt fra stort set alle involverede, dialogen ganske forfærdelig, historien er langtrukken og til min store ærgrelse: en gyserfilm uden ét eneste gys!
Jeg må indrømme, at jeg var et af publikummerne, der måtte grine, da det kammede helt over hen imod slutningen.
Et forvokset monsterbarn, der tramper ind fra højre for at stå og glo på sin sovende "mor" i sengen. Lidt senere står samme mor og holder i monsterbarnets vistnok to(!) navlestrenge.
Det kan sagtens være, at der var en dybere mening med de to scener, men de virkede påklistrede for effektens skyld, og på det tidspunkt i filmen tror jeg, at en del af publikum allerede havde opgivet, at den kunne vendes til noget positivt. I min ydmyge mening, så ser det ud til, at Rob Zombie har skudt sig selv i foden, og jeg vil da holde et øje med, hvad han fremover vil diske op med, da mine forventninger nok er skruet en del ned.

Dog blev jeg glædeligt overrasket over at se (en uigenkendelig) Meg Foster og Dee Wallace igen (dog i sin nok værste rolle!).
"Do, or do not. There is no try".

Skriv ny kommentar: