Filmz’ tre PIXperter – Andreas Holck Høeg-Petersen, Nadia Parbo og Johnny Vinther Jensen – fortsætter og afrunder i dag deres dybdeborende artikelserie om årets CPH PIX-filmfestival.

Den 24. april ebbede årets CPH PIX ud, og på festivalens sidste dag fik vores PIXpert-trio i dén grad én på opleveren! Andreas oplevede nazistiske zombierobotter(!) i “Frankenstein’s Army”, og Nadia tilbragte et par timer i selskab med den særprægede musiker Peaches i den tyske musical “Peaches Does Herself”, som Nadia betegner som ”en musical om sex i alle dets afskygninger”.

Johnny oplevede også en positiv afrunding på festivalen, da han bl.a. fik set det rørende indisk/pakistanske drama “The Reluctant Fundamentalist”. Du kan naturligvis læse alle anmeldelserne samt vores PIXperters tanker om festivalens sidste akt i skribenternes 14. og sidste PIXpert-artikel.

Klik her for at læse dagens rapport fra vores kyndige PIXperter!Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 The Punisher 10 år siden

Hvor længe kører det her CPH PIX??? føler det er unødvendigt "fyld" der bare er lettere irriterende her på filmz.... sorry, måtte bare ud med det.
Gravatar

#2 Bruno 10 år siden

Jeg kan sagtens leve med, at disse artikler kommer på, selvom de ikke lader til at være specielt populære, baseret på antal kommentarer til hver artikel.

Jeg kan dog undre mig over, at man bruger så meget på noget, der tilsyneladende ikke trækker ret mange brugere til, ret mig endelig, hvis jeg tager fejl, mens man ignorerer fx. projekter på Kickstarter og det spændende potentiale i disse projekter. Her tænker jeg på, at indiefilmskabere måske har mulighed for at vende tilbage til tilstande, der minder om tiden i 90'erne, uden at de er afhængige af større studier.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Høegh 10 år siden

Jeg har læst alle artiklerne med stor fornøjelse - og jeg er særligt begejstret for den dagbogs-agtige form de er skrevet udfra. Det giver en god indlevelse for en som mig der ikke har været med, og giver et fremragende indtryk af hvor passionerede film-fans filmz anmeldere virkelig er :-)

Så et stort virtuelt thumbs up herfra, og en forhåbning om at i vender tilbage igen næste år.
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: