På årets Berlinale var filmen på alles læber. Bong Joon-hos hypede, hæsblæsende science fiction-thriller “Snowpiercer” bliver nu vist i hele landet i forbindelse med filmfestivalen CPH PIX, der ellers normalt kun opererer fra København.

Koreanske Bong Joon-ho står bag film som “The Host” og “Mother”, men med “Snowpiercer” prøver han sig nu af på engelsk.

Snowpiercer er navnet på et højteknologisk tog i en ikke så fjern fremtid. Det er menneskehedens sidste bastion i en verden, hvor en ny istid råder. Hvis toget stopper, fryser alle ihjel.

Handlingen i “Snowpiercer” bygger på den grafiske roman af samme navn, og det er instruktørens første film med amerikanske skuespillere, men har desværre ikke fået dansk biograf-distribution.

”Snowpiercer” vises d. 9. april kl. 21.30 i følgende byer:

Ebeltoft – European Film College, Helsingør – Café Slotsbio, Holstebro – Scala, Kolding – Nicolai Biograf og Café, København – Nordisk Film Palads, Næstved – Næstved Bio, Odense – Café Biografen, Silkeborg – Bio Silkeborg, Slagelse – Panorama, Aalborg – Biffen og Aarhus – Øst For Paradis.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 David Munch 5 år siden

Er det den forkortede udgave, eller det originale cut?
Gravatar

#2 Outbound Sith 5 år siden

Det ser ud til, at der ikke længere eksistere mere end ét cut...
http://blogs.indiewire.com/theplaylist/snowpiercer...
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#3 Frederik 5 år siden

Luksus! Har hørt den skulle være intet mindre end genial.


Er der forresten nogen der skal se "The Raid 2" i aften i Grand? Jeg ærgrer mig gevaldigt over at jeg ikke kan nå det.
Gravatar

#4 Driver 5 år siden

God stil. Men hypet vil jeg ikke ligefrem mene, at den er. Håber for alt i verden, at Weinsteins forkortede udgave for dummies kun bliver en realitet i USA, hvis den absolut skal se dagens lys.

Jeg har kæmpemæssige forventninger til den her film.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 5 år siden

Frederik (3) skrev:
Luksus! Har hørt den skulle være intet mindre end genial.


Er der forresten nogen der skal se "The Raid 2" i aften i Grand? Jeg ærgrer mig gevaldigt over at jeg ikke kan nå det.


Jeg så den! Den var fandme fee!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 Outbound Sith 5 år siden

#5 Oh, yeah! Den er en anelse for lang (måske fordi det var ret sent), men slet ikke så lang, som man skulle tro, at en kampsportsfilm på 2½ time ville føles. Det føltes som 1 times plot og 1½ times smadr. Fin fordeling! :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#7 Menneskedyr 5 år siden

Glæder mig ualmindeligt meget til denne film! Faldt over den for et stykke tid siden og var ganske forundret over den manglende omtale/at jeg ej havde hørt om den

Spændende om præmissen holder. Et tog i evig fart og forskellige klasser ombord på et fartøj, hvor der kun er begrænsede muligheder for at rykke sig, både fysisk og ja, mentalt/klassemæssigt
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#8 Ispep 5 år siden

#5

Skriv lige nogle ord om filmen.
Gravatar

#9 Lord Beef Jerky 5 år siden

#8 Jeg tror egentlig #6 ramte det meget godt. Forestil dig en blanding af den første The Raid og Infernal Affairs, og du har et meget godt indtryk af, hvilken film det er. Jeg foretrækker personligt den første The Raid, men jeg har fuld forståelse for, hvad instruktøren gør i filmen. Det er fjollet blot at gentage sig selv, så det er fint, at det ikke blot er en location, og det giver ligeledes fin mening at det hele skal være større og vildere, men charmen går en lillebitte smule af af samme grund. Dog skal det siges, at filmen endnu engang byder på vanvittigt flot koreograferet kampsport, masser af nytænkning i actionscenerne og tilmed en rigtig fed biljagt. Hvis den første The Raid får 10/10 af mig, må denne "nøjes" med 9/10. Det er stadig toppen af poppen af actionfilm i min verden for tiden.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#10 Ispep 5 år siden

Jeg kan personligt bedst lide når universet er udvidet og større ting er på spil samtidig med tingene bliver vildere og forhåbentlig også endnu bedre. Hvis man rammer den opskrift som de aller bedste 2'ere kan levere, så tegner det godt.

Skriv ny kommentar: