For nogle måneder sprang instruktøren Mike White (“School of Rock”) fra filmatiseringen af Seth Grahame-Smiths roman “Pride and Prejudice and Zombies”, og projektet har siden da stået uden instruktør.

Læs Filmz’ biograf-anmeldelse af “Stolthed og fordom”.

Dette er der dog lavet om på nu, da Craig Gillespie kan sætte sig til rette i instruktørstolen. Gillespie har tidligere instrueret “Lars and the Real Girl” og den kommende genindspilning af “Fright Night”.

“Pride and Prejudice and Zombies” er baseret på Jane Austens “Stolthed og fordom”, der blev filmatiseret i 2005. I bogen er der dog – som titlen antyder – tilsat en god portion zombier, der laver rav i handlingen.

Endnu er ingen af filmens roller blevet besat. Natalie Portman var i en årgang sat til at producere samt påtage sig hovedrollen, men er på nuværende tidspunkt blot tilknyttet som producer.

Filmen er sat til at få premiere i 2013.

Se også: Natalie Portman i “Pride and Prejudice and Zombies”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Monkeyking 12 år siden

uhh på den ene side synes jeg at Lars and the real girl var en rigtig sjov og god film, mens jeg jeg på den anden side HADEDE Mr. Woodcock som jeg synes var noget u-sjovt bæ.
Det her kunne gå hen og blive een af de gode Zombie film eller blive een af dem der bare kommer til at stå og samle støv i min voksende samling af Z film.
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#2 Dusk 12 år siden

Betyder det der intet håb er for Pride & Predator?

http://www.abc.nl/blog/wp-content/uploads/2009/02/...

Skriv ny kommentar: