“I, Tonya”- og “Pam & Tommy”-instruktør Craig Gillespies næste film “Dumb Money” får sig et stjernecast.

Baseret på Ben Mezrich-bogen “The Antisocial Network” vil den kommende Gillespie-film fortælle den virkelige historie om GameStop-aktien, der blev shortet af flere hedgefonds, men som en gruppe brugere og trolls på en subreddit ved navn r/wallstreetbets valgte at investere i for at gå imod Wall Street-investorerne.

Nu kan Deadline rapportere, at Gillespie og produktionsselskabet Black Bear Pictures har fundet sig gruppen af stjerner, der skal lede filmen an. Her finder vi først og fremmest instruktørens “Pam & Tommy”-stjerner Sebastian Stan og Seth Rogen, mens også “The King of Staten Island”-skuespilleren Pete Davidson står på rollelisten. Sidst men ikke mindst er Paul Dano, der tidligere i år var aktuel som the Riddler i Matt Reeves’ “The Batman”, også en del af castet. Der er ingen detaljer om nogen af rollerne endnu.

Du kan læse vores anmeldelse af “The Batman” lige her.

“Dumb Money” bliver ikke første gang, vi ser Rogen og Dano over for hinanden på det store lærred. De to spiller nemlig med i Steven Spielbergs autobiografiske film “The Fabelmans”, der får premiere den 23. marts næste år, hvor Dano og Rogen spiller hhv. hovedpersonens far og onkel.

Produktionen på “Dumb Money” begynder til oktober, men der er endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: