Der er gået syv år siden handlingen i “Creed II”, men alligevel formår Adonis “Donnie” Creeds fortid at indhente ham i den første trailer til det tredje kapitel i boksefilmserien.

Vi har endelig fået det første smugkig på Michael B. Jordans første runde som instruktør, og forhåbentlig formår han at lave endnu en knockout af en film i “Rocky”-spinoff-franchisen.

“Creed III” foregår syv år efter, vi fulgte Donnie Creeds opgør mod Viktor Drago, hvor han siden har nydt stor succes både i ringen og på hjemmefronten. Han står dog over for endnu en personlig udfordring i den nye fortælling, efter hans barndomsven og det tidligere bokserstortalent Damian “Dame” Anderson efter 18 år i fængsel vender tilbage til ringen med drømmen om at bevise sit værd.

Jordan, der naturligvis er tilbage i rollen som Donnie, har haft æren af at instruere Jonathan Majors som Dame. Majors er gennem de seneste år kun blevet et større og større navn i Hollywood med projekter som “The Harder They Fall”, “Lovecraft Country”, MCU (hvor han er den næste big bad) og altså nu også “Creed”-franchisen.

Læs også: “‘Avengers: The Kang Dynasty’ skal instrueres af ‘Shang-Chi’ instruktør Destin Daniel Cretton”

Den kommende film har også Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Wood Harris og Florian Munteanu tilbage i deres roller fra de tidligere film.

Filmen markerer den første i “Rocky”- og “Creed”-franchisen, der ikke inkluderer Rocky himself, Sylvester Stallone, selvom stjernen stadigvæk har arbejdet på projektet som producer.

“Creed III” får premiere den 2. marts 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: