Hvis alt går efter planen, skal vi igen på stormjagt med Dr. Joanne Harding.

En “Twister”-fortsættelse med den passende titel “Twisters” er under udvikling hos Universal, Warner Bros. og Steven Spielberg-selskabet Amblin Entertainment. Det rapporterer Deadline.

I 2020 kom det frem, at et reboot af franchisen var med “Topgun: Maverick”-instruktør Joseph Kosinski ombord, men filmen er altså siden blevet lavet om til en direkte fortsættelse. “Twisters” har dog ikke længere Kosinski bag roret, da han i stedet tilsluttede sig Apples kommende Brad Pitt-Formel 1-film.

Der er stadigvæk ikke fundet en ny instruktør, men man har dog flere potentielle erstatninger i kikkerten: “Free Solo”-instruktørerne Jimmy Chin & Elizabeth Chai, “Prey”-instruktør Dan Trachtenberg og “Kubo and the Two Strings”-instruktør Travis Knight.

Du kan læse vores anmeldelse af Trachtenbergs “Predator”-prequel “Prey” lige her.

Den nye film er skrevet af “The Revenant”-forfatter Mark L. Smith, og Spielberg har tilsyneladende været utroligt entusiastisk omkring manuskriptet.

Ifølge Deadlines kilder håber man at bringe Helen Hunt tilbage i karakteren som stormjægeren Dr. Joanne Harding. Filmen vil så følge hende og hendes datter, som hun fik sammen med Dr. William Harding – oprindeligt spillet af den nu afdøde Bill Paxton –, og som er gået i sine forældres fodspor som stormjæger.

Hvornår vi kan forvente at se “Twisters”, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 bleze 11 måneder siden

Muuuuuuuuuuuuh LOL
Gravatar

#2 The Man With a Lot Of Names 11 måneder siden

Vender tornadoen fra den første film så tilbage? :P

RIP Bill Paxton <3
Gravatar

#3 [ikke godkendt bruger] 11 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: