Move aside, Selina Kyle, en ny Falcone-datter kommer til Gotham.

Det er mere end et år siden, vi først fik at vide, at en “The Batman”-spinoff med Colin Farrell-skurken Oswald Cobblepot, aka the Penguin, i hovedrollen var i planerne hos Warner Bros., og nu har vi langt om længe fået seriens første casting.

Cristin Milioti, der ledte an i den fantastisk underholdende tidsloopfortælling “Palm Springs”, er ifølge Variety nemlig blevet castet i rollen som Sofia Falcone, datteren til gangsteren Carmine Falcone, der blev spillet af John Turturro i Matt Reeves-filmen, som udkom tilbage i marts i år.

Dermed spiller hun halvsøsteren til Zöe Kravitz’ Catwoman, alias Selina Kyle (selvom Kyle nok ikke ligefrem er vild med den betragtning), men om kattedamen vender tilbage til Reeves’ DC-verden i den kommende serie, ved vi ikke.

Der er ingen officielle plotdetaljer om serien, der på nuværende tidspunkt går under titlen “The Penguin”, men rygterne går på, at fortællingen kommer til at foregå i kølvandet på handlingerne i “The Batman”.

Serien har både Reeves og Farrell tilkoblet som executive producers sammen med Craig Zobel (“Mare of Easttown”), der også instruerer de to første episoder.

Læs også: “‘Peacemaker’-skaber James Gunn og ‘Aquaman’-producer Peter Safran overtager lederskabet i DC Studios”

“The Penguin” er ikke den eneste “The Batman”-spinoff-serie på vej. Der er nemlig både en serie med fokus på Arkham Asylum og en serie om Gothams politiafdeling på vej, hvoraf førstnævnte allerede har fundet sin showrunner i “The Devil All the Time”-instruktør Antonio Campos.

Hvornår vi kommer til at se “The Penguin”, ved vi desværre ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: