Matt Reeves’ “The Batman” har ikke engang haft premiere endnu, men DC og Warner Bros. satser stort på Gotham-heltens univers.

En “The Batman”-spinoff-serie, der fokuserer på The Penguin, er i de tidlige udviklingsstadier hos DC Entertainment og Warner Bros. Television, rapporterer Deadline. Serien bliver en HBO-Max-exclusive og har Reeves som executive producer sammen med Dylan Clark, der også producerer den Robert Pattinson-ledte superheltefilm. Lauren LeFranc (“Agents of S.H.I.E.L.D.” & “Chuck”) agerer showrunner.

Læs også: “HBO Max kommer i oktober endelig til Danmark”

Colin Farrell, der på uigenkendelig vis spiller den klassiske Batman-skurk i Reeves’ kommende film, forventes igen at påtage sig rollen i karakterens første solo-serie.

Den vansirede forbryder, hvis borgerlige navn er Oswald Chesterfield Cobblepot, bryder sig i “The Batman” ikke om sit kaldenavn. Serien beskrives dog som en “Scarface”-agtig fortælling, der viser os The Penguins opstandelse, så det bliver spændende at se, hvorvidt han tager det ikoniske navn til sig i løbet af serien.

The Penguins solo-serie bliver ikke den eneste spinoff-serie baseret på Reeves fortolkning af Batman. En serie med fokus på Gotham og byens korrupte politiafdeling er nemlig også undervejs hos HBO Max — igen med Reeves som executive producer.

Hvornår The Penguin-spinoffen forventes at få premiere, ved vi ikke endnu, men heldigvis går der ikke alt for længe, før vi bliver introduceret til Farrels superskurk, når “The Batman” får premiere den 3. marts 2022.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 CaGoDa 2 år siden

syntes det er en unødvendig serie da Pingvingen havde mest skærmtid i Gotham serien og vi fik forklaret oprindelsen til ham rigtig godt.
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Satser stort. Gotham serien er en af de bedste fremstilinger af Gotham byen, hvor Pingvinen var stjernen der overskyggede alle andre i de første 2 sæsoner. Så hvis det bare fotsætter sådan så er jeg klar.
Gravatar

#3 Nagash 2 år siden

CaGoDa (1) skrev:
syntes det er en unødvendig serie da Pingvingen havde mest skærmtid i Gotham serien og vi fik forklaret oprindelsen til ham rigtig godt.

Filmen og serien af Matt Reeves har jo intet med Gotham at gøre. I din logik, så er endnu en Batman film jo også unødvendig. Det har vi jo set utallige gange før.

Skriv ny kommentar: