Rami Malek var på tale til cameo som Freddie Mercury i “Rocketman”.

Han færdiggjorde først “Bohemian Rhapsody” om den homoseksuelle brite, der skiftede navn til Freddie Mercury, som blev berømt musiker, men siden fik misbrugsproblemer.

Nu er selv samme Dexter Fletcher aktuel med “Rocketman” om den homoseksuelle brite, der skiftede navn til Elton John, som blev berømt musiker, men siden fik misbrugsproblemer.

Men der kunne have været yderligere én forbindelse imellem de to meget ens film.

Instruktør Dexter Fletcher overvejede en Freddie Mercury-cameo i “Rocketman”.

Planen var, at Rami Malek – der vandt en Oscar for rollen i “Bohemian Rhapsody” – skulle dukke op som Freddie i Elton John-filmen:

”Der var en idé på et tidspunkt, hvor Elton er på restaurant med sin mor. Jeg tænkte, at John Reid og Freddie [Mercury] kunne sidde ved et andet bord, og så kunne de vinke til hinanden! Det ville have været utroligt, men det gik ikke igennem,” siger Dexter Fletcher til Gay Star News.

Fletcher afslører, at han ikke ønskede at gennemføre idéen, fordi han ikke ville lave et cinematic universe.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 3 år siden

kunne have været sejt - det er jo lidt af en officiel hemmelighed, at de to have en hurtigt fling - kan stadig huske joken fra de tider:

Hvad er ligheden mellem en speedbåd og Elton John?
De har begge haft en Mercury i røven :-)

Tror snarere, at årsagen til, at den scene ikke kom med var, at man ikke ville puste mere til den historie.
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.

Skriv ny kommentar: