The Beatles-filmene har angiveligt castet Fab Four til solo-biopics med stjerner fra ‘Gladiator 2’ og ‘Saltburn’.

Tidligere i år blev det annonceret, at den Oscar-vindende instruktør Sam Mendes – bedst kendt for ‘Skyfall’, ‘Spectre’ og ‘1917’ – vil instruere fire film om The Beatles, hvor hver film er centreret om et medlem af bandet – John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr og George Harrison. Det ambitiøse fire-delte filmprojekt forventes at starte produktionen i 2025 og blive udgivet i løbet af 2027.

Nu kan Mendes have fundet sine stjerner til filmene om Fab Four. Ifølge The InSneider har The Beatles-filmene castet

Rygtet er endnu ikke bekræftet af Sony, studiet bag The Beatles-filmene.

Hvis de rapporterede casting-nyheder er sande, kan The Beatles-filmene have sikret nogle af de bedste unge stjerner til at spille Fab Four.

Dette er passende, da The Beatles i 1960’erne blev globale ikoner, der opnåede enestående niveauer af kritisk og kommerciel succes. At caste The Beatles til deres biopics er en særlig vanskelig opgave, givet den ikoniske status for hvert medlem, især Lennon og McCartney, bandets primære sangere og sangskrivere.

Dickinson har vist betydelig rækkevidde gennem sin unge karriere med roller i ‘Beach Rats’, ‘The King’s Man’, ‘Triangle of Sadness’, ‘Where the Crawdads Sing’ og ‘The Iron Claw’. Dickinson besidder en vis karisma og alsidighed, som han kan bruge til at indfange Lennons komplekse personlighed, der spænder fra vittig og oprørsk til introspektiv og fredselskende. Dog er Dickinsons fysiske lighed med Lennon ikke umiddelbart slående, hvilket kan være en faktor for purister.

Mescal er kendt for sine gennembrudsroller i Hulu’s ‘Normal People’, A24’s ‘Aftersun’ og ‘All of Us Strangers’, med sin første blockbuster-rolle i ‘Gladiator 2’ på vej. Mescal bringer en drengeagtig charme og følelsesmæssig dybde, der passer godt til McCartneys persona. Dog vil Mescal som irsk skuespiller kræve omhyggelig stemmemodulation for overbevisende at portrættere den Liverpool-fødte McCartney, selvom hans skuespiltalent antyder, at han nemt kan klare dette.

Keoghan er kendt for sine quirky præstationer i ‘Dunkirk’, ‘The Killing of a Sacred Deer’, ‘The Batman’, ‘The Banshees of Inisherin’ og ‘Saltburn’. Keoghans unikke tilstedeværelse kan fremhæve Ringo Starrs særprægede og ofte undervurderede karakter, og tilføje lag til trommeslagerens afslappede og ofte humoristiske personlighed. Keoghans typiske intensitet kan være nødt til at blive dæmpet for at matche Ringos mere afslappede væremåde, selvom hans tilpasningsevne som skuespiller nemt kan bygge bro over dette.

Rowe, som optrådte i ‘Rocketman’, bringer en vis subtilitet til sine præstationer, som kan resonere godt med George Harrisons mere tilbageholdte natur, da han var kendt som den “stille Beatle”. Rowes erfaring i en musikalsk biopic som ‘Rocketman’ er også et plus for at portrættere Harrison.

Samlet set kunne de rygtede castinger til The Beatles-filmene fungere godt under den rette instruktion og opmærksomhed på detaljer fra Mendes, da hver skuespiller har potentialet til at fremhæve hvert medlems unikke karakteristika.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: