James Bond-skuespilleren Daniel Craig skal spille hovedrollen i den psykologiske thriller “Dream House”, som starter optagelser til januar 2010 med Jim Sheridan (“My Left Foot”, “In the Name of the Father”) bag kameraet.

Craig skal i filmen spille en forretningsmand i New York, der flytter med sin familie til en lille by i New England. Snart finder han ud af, at der tidligere er blevet begået et brutalt mord i deres nye hjem.

Som sit næste projekt kaster Craig sig over Broadway-stykket “A Steady Rain”, hvor han optræder sammen med Hugh Jackman.

Se også: ”James Bond 23″ rykker nærmere.

Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 8 år siden

Hvor fedt! Jim Sheridan er en fremragende instruktør. "My Left Foot" og "In the Name of the Father" er fantastiske karakter-drevne film.

Daniel Craig er skam også en fremragende skuespiller. James Bond viser ikke, hvor dygtig han faktisk er. Lyder som om denne rolle har lidt mere kød på sig.

Interessant.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 elis-007 8 år siden

Glæder mig til at se Daniel Craig i en film med denne genre, men er uenig i kommentar #1 i at man ikke ser hvor dygtig han spiller skuespil i James Bond filmene, for personligt selv synes jeg han gør det perfekt. Men det min mening.

du har ret-interessant.

Skriv ny kommentar: