Først ville han stoppe. Så ville han alligevel fortsætte. Nu skifter Daniel Craig igen mening. Og det virker ganske definitivt denne gang: Han stopper som James Bond efter “Spectre”.

Se også: Daniel Craig skifter mening: Ikke færdig som Bond!

Craig har ellers kontrakt på yderligere en film i 007-serien, men den har han mulighed for at komme ud af. Og det har han tænkt sig:

”Lige nu er jeg færdig med det. Vi er færdige. Jeg ønsker bare at komme videre. Lige nu vil jeg hellere knuse et glas og skære mine håndled over,” siger Craig til TimeOut om muligheden for at fortsætte som verdens mest kendte filmagent.

Han afviser dog ikke 100 procent at fortsætte, men beslutter han sig for det, så er det kun for pengene, siger Craig. Og afløseren? Damian Lewis skulle være kørt i stilling, imens andre håber på Idris Elba. Craig er helt ligeglad:

”Hør, jeg er fucking ligeglad. Held og lykke til dem. Det eneste, jeg interesserer mig for, er, at hvis jeg stopper, så har vi efterladt serien et godt sted, og så kan andre samle den op igen og gøre den endnu bedre.”

“Spectre” med Daniel Craig som James Bond – måske en sidste gang – kan ses i de danske biografer fra den 30. oktober i år.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 silegnaV 6 år siden

Link til denne nyhed?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#1 Ligger i nyheden :)
Gravatar

#3 Wrigley 6 år siden

han lyder som en smærtefuldt ærlig fyr
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

Lyder som der er en der ikke har været helt enige med resten af selskabet :)
Gravatar

#5 silegnaV 6 år siden

#2 Link, ikke kilde :)
Gravatar

#6 Geekalot 6 år siden

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-32642... well sådan ca det link var, før de smed andre links ind på det site.
Gravatar

#7 silegnaV 6 år siden

#6 tak.
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#5 Klik på overskriften :)
Gravatar

#9 Carmul 6 år siden

Han lyder som en gnaven, gammel mand der ikke har respekt for det arbejde han faktisk lige har præsteret?! Håber det er oversat korrekt, ellers undskylder jeg på forhånd. Men man er da ikke i sin ret, sådan rent moralsk, at udtale sig på den måde? Eller er jeg helt galt på den?
Gravatar

#10 Mads47 6 år siden

Carmul (9) skrev:
Han lyder som en gnaven, gammel mand der ikke har respekt for det arbejde han faktisk lige har præsteret?


Jeg synes ikke det er første gang at en James Bond skuespiller fortæller om hvor meget de enlig hader rollen, tror næsten alle sammen har gerne ville ud. Enlig mærkeligt, ham James må være røv at spille.

Skriv ny kommentar: