Han har igen og igen gjort det klart, at han ikke gider mere. Daniel Craig vil hellere forbløde end at vende tilbage som Bond, James Bond. Eller hvad? For måske har det hele tiden bare været et snedigt forhandlingsspil fra Craigs side.

Se også: Danske Susanne Bier er i spil som “Bond 25”-instruktør

Det er i hvert fald sådan, at Sony har læst Daniel Craigs mange udmeldinger, siger kilder til Radar. Og nu er de klar til at belønne skuespillerens hårde forhandlingsmetoder med vanvittige 150 millioner dollars for yderligere to film mere som James Bond.

Således har Sony planer om yderligere to film med Craig som Bond, som de vil optage umiddelbart i forlængelse af hinanden. Derefter kan en afløser stille og roligt køres på plads.

Dermed virker det til, at folk som Idris Elba, Tom Hiddleston og de øvrige navne, der er blevet nævnt, må vente et par år endnu på at blive den næste 007, hvis da ikke Daniel Craig takker nej til de mange millioner.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 voyager 7 år siden

En smuk nyhed hvis det holder :)
Gravatar

#2 X&O 7 år siden

Fuck det er er mange penge! En milliard danske kroner... Hvis dette er rigtigt og han takker nej, så tager jeg sgu' hatten af for Craigs integritet.
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

Forstår stadig ikke de vil blive ved med at have ham. I min verden er han bare ikke nogen Bond. Men nu har jeg så heller ikke fået nogen Bond film siden Pierce Brosnan.
Gravatar

#4 jonaspvideovidjo 7 år siden

Please sig nu bare ja til den milliard!
Gravatar

#5 Lazlo H 7 år siden

#3

Kunne ikke være mere enig. Havde jeg penge nok, ville jeg gladeligt give ham 150 millioner for at lade være
Gravatar

#6 moulder666 7 år siden

Geekalot (3) skrev:
Forstår stadig ikke de vil blive ved med at have ham. I min verden er han bare ikke nogen Bond. Men nu har jeg så heller ikke fået nogen Bond film siden Pierce Brosnan.


Pierce Brosnan? Really? Jeg har hørt flere, der synes godt om ham, men forstår det bare slet, slet ikke selv.

Én ting er filmene selv - hvor filmene imo var fuldstændigt rippet for den mindste spænding - der var aldrig nogen tvivl om, at Bond ikke kommer til skade og det er alt sammen lidt for sjov.

En anden ting er Brosnan selv. Personligt synes jeg, at hans skuespil var i den absolutte bundklasse af alle Bond'er - jeg vil faktisk hellere se på Lazenby end ham. Man kan sige hvad man vil om de nye film - "Det er ikke Bond-film, det er actionfilm","Charmen er røget" og hvad ved jeg - men i det mindste kan Daniel Craig spille skuespil.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 Wrigley 7 år siden

Gad Godt se Julianne Moore som Bond.
Gravatar

#8 Quadlegg 7 år siden

Syntes Craig er klart den bedste Bond. De gamle Bond film/skuespillere, var sikkert på toppen den gang de kom frem. Men de har aldrig sagt mig noget...syntes ærligt talt at de er kedelige og det engelske overklasse gøgl, bliver meget hurtigt trætende.
Gravatar

#9 monzoon 7 år siden

hvis han virkelig ikke har lyst. Og de bare bliver ved fordi de vil have han skal være Bond. Så håber jeg han takker nej. For så vil det være en dårlig oplevelse for ham og det vil ses eller mærkes på filmen.
to infinity and beyond!
Gravatar

#10 Lazenby007 7 år siden

Jeg ville nemt kunne overtales til, at spille Bond for det halve beløb :-) ...... Giv os nu bare en ny Bond. Jeg har lige set TV-serien "Luther" med Idris Elba... og nej, det skal ikke være ham, fordi han går mega grimt.

Skriv ny kommentar: