“Lost”-skuespilleren Daniel Dae Kim har fået rollen som Ildherren Ozai i Netflix’ kommende live-action filmatisering af “Avatar: The Last Airbender”, rapporterer Deadline.

Kim slutter sig til et cast bestående af en ung gruppe skuespillere, der udgør seriens ledende roller. Her ser vi Kiawentiio (“Anne”) som Katara, Gordon Cormier (“The Stand”) som Aang  og Ian Ousley (“13 Reasons Why”) som Sokka. Dallas Liu (“Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”) spiller Ozais søn, Zuko, prinsen af Ildnationen.

Serien følger Aang, den sidste overlevende fra Luftnationen, der med hjælp fra Katara og Sokka forsøger at slutte Ildnationens krig mod de andre nationer. Det er her, Kim kommer ind i billedet, eftersom det er Ozai, Ildnationens leder, der ser det som sin skæbne at færdiggøre dét, hans forfædre startede og erobre verden under én nation.

Albert Kim (“Sleepy Hollow”) agerer showrunner på serien, efter de originale showrunnere og skabere af animationsserien, Bryan Konietzko og Michael Dante DiMartino, forlod projektet efter kreative uoverensstemmelser.

Læs også: “Nickelodeon annoncerer Avatar Studios: Første produktion er animeret film i ‘Avatar: The Last Airbender’-universet”

Netflix’ “Avatar: The Last Airbender” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The_Corrector 2 år siden

Da Bryan Konietzko og Michael Dante DiMartino forlod serien. Skabte det rigtig meget bekymring for hvad det er for en serie vi kan forvente. De bekymringer har jeg stadigvæk. Frygter virkelig at Netflix ødelægger serien, er bange for at ændre i ting, for fx. at være politisk korrekt. Tør ikke have nogen forventninger.

Skriv ny kommentar: