Skaberne af “Avatar: The Last Airbender” skal udvide universet under Nickelodeons nye division Avatar Studios.

De originale skabere Michael DiMartino og Bryan Konietzkos første projekt med Avatar Studios bliver en spillefilm i det univers, de kalder “Avatarverse”. Fans kan ud over det kommende filmprojekt se frem til meget mere materiale i form af flere originale serier og film.

DiMartino og Konietzko forklarer i et interview med Entertainment Weekly, at “[…] der er stadig mange historier og tidsperioder i Aangs verden, som vi er ivrige efter at vække til live.”

De nye serier og film kommer altså til at udvide det univers, som vi kender fra “Avatar: The Last Airbender”, ganske ligesom opfølger-serien “The Legend of Korra”.

Netflix producerer i øjeblikket også en live-action “Avatar: The Last Airbender”-serie. DiMartino og Konietzko valgte dog at forlade projektet sidste år, da de mistede den kreative kontrol over serien.

Med Nickelodeon og Avatar Studios er kontrollen dog tilbage ved de to filmskabere, så der er meget at se frem til for fans af de originale shows.

Avatar Studios’ film og serier får fremover premiere på ViacomCBS’ kommende streamingtjeneste Paramount+, som lanceres d. 25. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: