Tredje Sæson af Prime Videos succesfulde superhelteserie “The Boys” nærmer sig, og nu har vi fået et nyt blik på en af seriens debuterende superhelte, Crimson Countess.

Det er “The Walking Dead”-skuespillerinden Laurie Holden, der har fået æren af at spille den rødklædte Scarlett Witch-parodi, og indflydelsen er tydelig.

Skuespillerinden slutter sig til et allerede storslået cast af superhelte, der blandt andre inkluderer “Supernatural”-stjernen Jensen Ackles’ Soldier Boy, som vi tidligere i år ligeledes fik vores første blik på.

Det er gennem seriens Instagram og Twitter, vi nu har fået det første kig på Crimson Countess, og det er med en kort bemærkning: ‘Payback is a bitch’.

Payback, “The Boys”-universets pendant til Marvels Avengers, ser for alvor ud til at gøre sit indtog i Eric Kripkes serie. Ikke blot er Crimson Countess og Soldier Boy en del af gruppen, men sæsonens første episode har fået netop dén titel — Payback.

Læs også: “‘The Boys’-skaber stopper brug af løse patroner efter Alec Baldwin-skudulykke”

Om vi får et blik på flere medlemmer af superhelteholdet inden seriens premiere, må vi vente og se. Indtil videre har vi i det mindste fået Holdens ‘supe’, som du kan se herunder.

Billede

“The Boys” Sæson 3 har endnu ingen premieredato, men optagelserne er i hus.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: