Nordisk Film Biografer tilbyder ikke længere forhåndsreserveringer af biografbilletter – nu er der kun mulighed for køb.

Mange danskere reserverer deres billetter før et besøg i biografen, hvor de afhenter og betaler for billetten. Det er nu slut hos alle Nordisk Film Biografer.

Her har man nu besluttet at droppe muligheden for at booke billetter uden at betale – nu er der kun mulighed for køb. Det skyldes mange ubenyttede reserveringer:

”Vi oplever, at op mod 30-40 procent af alle reservationer ikke bliver brugt. Det betyder, at man som gæst kan opleve at sidde på mindre gode pladser i salen, mens dem, du allerhelst ville have haft, står tomme. Eller endnu værre, at gæsten oplever, at en forestilling ser ud til at være udsolgt uden dog at være det,” siger Nordisk Film Biografer-direktør Casper Bonavent til Filmz.

Dog er det stadig en mulighed for større grupper at reservere, men ikke online:

”Større grupper, skoler med videre kan reservere ved ringe til servicecentret.”

Nordisk Film Biografer tæller i København Dagmar, Falkoner, Field’s, Imperial, Lyngby, Palads og i resten af landet Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy, Aarhus C, Esbjerg Broen, Herning, Kolding, Randers, Trøjborg, Viborg Fotorama, Odense, Frederikssund, Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Taastrup og Waves.

Læs også ‘Biograf-ekspert: Så meget vil et månedskort koste i Danmark‘.


Vis kommentarer (36)
Gravatar

#11 Mejse 7 måneder siden

virker som en klog beslutning :)
Gravatar

#12 Justin 7 måneder siden

#10
Prøv det, og kom ind i fremtiden.

Du ligger jo ikke ud, hvis du har modtaget penge fra alle
Gravatar

#13 Mads47 7 måneder siden

Jeg kan godt forstå at Nordisk Films biografer vælger denne model. Jeg ville personligt fra vælge denne kæde hvis jeg skulle bestille biletter til en større gruppe og istedet bruge Cinemaxx.

Jeg gider ikke at ligge ud for folk hvis de ikke er klare til at overføre samme dag, synes faktisk tit at man skal hive pengene ud af folk. Personligt ville det stoppe mig fra at bruge denne kæde hvis jeg skulle lægge ud for mange. Det sker dog ofte når vi skal ind og se Star Wars.

Men det med at reservere biletter og ikke gøre brug af dem, er jeg totalt ud forstået med. Jeg kunne aldrig drømme om at ikke dukke op uden af afbestille igen. Det samme gør jeg da hvis jeg har bestilt bord på en restaurant.
Gravatar

#14 Justin 7 måneder siden

#13
Det er da meget simpelt, man modtager penge, og bruger de penge til af købe biletter, hvis det ikke er nok penge, er der nogen der ikke får en billet.

på den måde slipper man for af hive penge ud af folk
Gravatar

#15 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

13# nope stadig bøvlet, desværre.

Eksempel: vi vil gerne bestille billetter til avengers end game, og der er ikke mange billetter tilbage, booking serveren har enda været under hård pres, der er sved på panden ;-D

Vi er i alt 10 mand som gerne vil ind og se den.

1. scenarie. Sender anmodning om penge inden jeg bestiller, bare så jeg er sikker på at jeg ikke skal ligge ud, men Peter og yvonne sendte desværre deres penge for sent. Så nu skal jeg til at sende alle penge tilbage til folk igen fordi der kun er dårlige pladser tilbage.

2. scenarie

Har bestilt billetter, lagt ud osv. Men jeg mangler stadig betaling fra Peter gert Justin hans. Jeg taler med dem alle sammen om de ikke vil være rare at sende penge, 2 af dem betaler men Justin og hans skal ud og tisse inden filmen starter, derefter kom den i glemme bogen.

3. scenarie
Vi er 2 mand som gerne vil ind og se film, jeg har fået feber og sidder og laver nr 2 hele dagen lang. Det er mig som der har bilen. Jeg ringer og aflyser billetter, men hov det kan man ikke længere i dag, man skal komme fysisk og aflyse. Ev bæv, men gratis penge til dem i det mindste.

#16 jackline melda 7 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#17 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

Hehe kommer der så også snart links med Viagra piller? ;-D
Gravatar

#18 Justin 7 måneder siden

#15

1 : Peter og Yvonne får ingen billetter i andre får gode pladser

2 : hvorfor har du købt billetter før du har fået penge ?

3 : shit happens
Gravatar

#19 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

18#

1. Resevering = ingen problem

2. For at sikre sig gode pladser i god tid.

3. Ja i dag er det shit happens fordi de har fjernet resevering.
Gravatar

#20 Justin 7 måneder siden

#19
Det undrer mig at en person der ser så mange problemer i at lægge ud, ikke kan forstå at Nordisk Film ikke gider ligge ud mere


Skriv ny kommentar: