Nordisk Film Biografer tilbyder ikke længere forhåndsreserveringer af biografbilletter – nu er der kun mulighed for køb.

Mange danskere reserverer deres billetter før et besøg i biografen, hvor de afhenter og betaler for billetten. Det er nu slut hos alle Nordisk Film Biografer.

Her har man nu besluttet at droppe muligheden for at booke billetter uden at betale – nu er der kun mulighed for køb. Det skyldes mange ubenyttede reserveringer:

”Vi oplever, at op mod 30-40 procent af alle reservationer ikke bliver brugt. Det betyder, at man som gæst kan opleve at sidde på mindre gode pladser i salen, mens dem, du allerhelst ville have haft, står tomme. Eller endnu værre, at gæsten oplever, at en forestilling ser ud til at være udsolgt uden dog at være det,” siger Nordisk Film Biografer-direktør Casper Bonavent til Filmz.

Dog er det stadig en mulighed for større grupper at reservere, men ikke online:

”Større grupper, skoler med videre kan reservere ved ringe til servicecentret.”

Nordisk Film Biografer tæller i København Dagmar, Falkoner, Field’s, Imperial, Lyngby, Palads og i resten af landet Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy, Aarhus C, Esbjerg Broen, Herning, Kolding, Randers, Trøjborg, Viborg Fotorama, Odense, Frederikssund, Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Taastrup og Waves.

Læs også ‘Biograf-ekspert: Så meget vil et månedskort koste i Danmark‘.


Vis kommentarer (36)
Gravatar

#1 HighFlyer15 7 måneder siden

At reservere plads uden at betale på samme tid er da også et af de dummeste koncepter. God ændring.
Gravatar

#2 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

Nope og nope oooog nope ;-) jeg skærer værtfald ned på mit bio besøg med 90% jeg gider sku ikke at ligge ud for andre, specielt når vi normalt går i biffen 8+ mand. Men det er også lige meget hvad jeg mener, de tjener sikkert nok deres penge alligevel, det bliver bare ikke på mig og største delen af vennekredsen, debatten har allerede været vendt.
Gravatar

#3 Justin 7 måneder siden

#2
så er det jo heldigt for dig af mobilpay er blevet opfundet :D
Gravatar

#4 Jesper_w 7 måneder siden

#2.
Så er det vist hellere ikke værre.
Det tager 2 sekunder at dele et beløb på Mobilpay, eller så kan folk jo overføre før du køber.
Kan godt forstår de laver dette tiltag. Vil savne det lidt, men overlever nemt.
Gravatar

#5 sraw rats 7 måneder siden

Puha... troede lige at det var et først til mølle koncept de ville lave.

Men helt klart at reservering uden betaling skal væk.
Gravatar

#6 KasperBS 7 måneder siden

Så lav det da om i stedet for, og giv folk en straf i form af en bøde i stedet for. Samme beløb i bøde som det billetten ville have kostet.
Gravatar

#7 Inn0c 7 måneder siden

#6 Er det ikke det samme som bare at købe biletten i første omgang?
Gravatar

#8 Bishop 7 måneder siden

#6
Hvordan vil du håndhæve det? Hvis de ikke kan overkomme at annullere en reservering så tvivler jeg på de kan overkomme at betale en "bøde"
Gravatar

#9 Johnny42 7 måneder siden

Jeg køber altid mine biletter. Sidst jeg tjekkede reservation kostede det 10 kr. ekstra, når man hentede biletterne så bare af den grund forstod jeg ikke konceptet. Hvis der er nogen, der absolut først vil betale når man står i biografsalen kunne dette reservationsgebyr eventuelt blive trukket ved bestillingen uden mulighed for at få det tilbage.
Gravatar

#10 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

2# #3 mobilepay er fantastisk ja :-) men vi er stadig for doven til at opkræve beløbber fra 8-10+ personer, har altid været vant til at gå til desken og så kan folk selv få lov til at betale. Så slipper vi også for hvis der sker fejl osv. oven i hatten slap vi også for at ligge f.eks 1000kr ud for folk. For nogen er det peber nødder, men jeg kan godt lide at mine penge ikke skal flyve rundt frem og tilbage, det er ganske simpelt bare træls. Men det er jo hver mands holdning, jeg skal ikke bestemme hvad der er rigtigt eller forkert, kan kun tale ud fra mig selv og min vennekreds at bio ture bliver drastisk reduceret fra nu af. Med mindre vi kan finde en bio hvor resevationer stadig er en mulighed.

Skriv ny kommentar: