Nordisk Film Biografer tilbyder ikke længere forhåndsreserveringer af biografbilletter – nu er der kun mulighed for køb.

Mange danskere reserverer deres billetter før et besøg i biografen, hvor de afhenter og betaler for billetten. Det er nu slut hos alle Nordisk Film Biografer.

Her har man nu besluttet at droppe muligheden for at booke billetter uden at betale – nu er der kun mulighed for køb. Det skyldes mange ubenyttede reserveringer:

”Vi oplever, at op mod 30-40 procent af alle reservationer ikke bliver brugt. Det betyder, at man som gæst kan opleve at sidde på mindre gode pladser i salen, mens dem, du allerhelst ville have haft, står tomme. Eller endnu værre, at gæsten oplever, at en forestilling ser ud til at være udsolgt uden dog at være det,” siger Nordisk Film Biografer-direktør Casper Bonavent til Filmz.

Dog er det stadig en mulighed for større grupper at reservere, men ikke online:

”Større grupper, skoler med videre kan reservere ved ringe til servicecentret.”

Nordisk Film Biografer tæller i København Dagmar, Falkoner, Field’s, Imperial, Lyngby, Palads og i resten af landet Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy, Aarhus C, Esbjerg Broen, Herning, Kolding, Randers, Trøjborg, Viborg Fotorama, Odense, Frederikssund, Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Taastrup og Waves.

Læs også ‘Biograf-ekspert: Så meget vil et månedskort koste i Danmark‘.


Vis kommentarer (36)
Gravatar

#21 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

20#
Hehe er det mig eller er du begyndt at tage det personligt? ;-D

Ser du, forskellen er så bare at de tjener penge på det, det gør vi andre ikke, det her handler om service, hvis jeg kunne tjene penge på at bestille billetter, så vil jeg heller ikke kunne se noget problem i det.

Nåh jeg forventer på ingen måde at overbevise dig om noget, og har aldrig haft planer om det ;-) det er heldigvis lovligt at være uenig, men hvis du spørger mig så er det spild af tid at blive ved med løbe videre når man for længst er løbet forbi målestregen...
Gravatar

#22 Justin 7 måneder siden

#20
Jeg tager det ikke personligt, jeg hverken arbejder for eller ejer Nordisk Film
Jeg undrer mig bare

Tjener du penge på af dine venner ikke betaler for de biograf billetter du har købt til dem, hvis svaret er Nej, hvorfor tror du så Nordisk Film kan tjene penge på det ?

Hvis har set målstregen, hvorfor stoppede du så ikke der ?
Gravatar

#23 Reborn Sith 7 måneder siden

#21 Du burde læse hvad du skriver, inden du trykker på send..
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#24 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

1. Det virker meget sådan :-) du har værtfald stadig et ekstra behov for at vise at du er uenig, selvom prutten er slået for længst, det er det jeg blandt andet mener med målstregen, holdningerne er lagt, og jeg siger ikke til dig hvad du skal tænke og syntes, det hjælper ikke at blive med at trampe på gulvet, det er det jeg plejer at sige til mine børn, når de bliver ved med at køre i det samme spor, eller ikke kan få deres vilje :-p

2. Service er svaret, og den går i loop.

23#
Har læst hvad jeg har skrevet, er der noget jeg kan hjælpe dig med? Eller er du bare lige inde for at markere at du er uenig? :-)
Gravatar

#25 Justin 7 måneder siden

#24
Hvis det ikke hjælper at blive med at trampe i gulvet, har du så overvejet at stoppe ?

Her ser set ud til at det er dig der bliver med at køre i same rille fordi du ikke kan få lov til at reserverer billetter.

Finder det underholdende at du overhoved ikke kan se at du gør præsis det du påstår dine børn gør.
Gravatar

#26 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

Hehe hold da fast :-D du spørger jeg besvare. Tror du ikke det i virkeligheden handler om at du bare vil have det sidste ord? Hvis det er tilfældet må du gerne få den hvis det gør dig glad, bare kom videre i dit liv, jeg håber du får en god og positiv dag :-)
Gravatar

#27 Justin 7 måneder siden

#26
Bare roligt jeg skal nok få en god og positiv dag.

Men jeg undrer mig bare over om næste gange du syntes af dine børn kører i samme rille mens de banker i gulvet, om du så vil tænke over af det måske skyldes af de har set dig gøre det så mange gange af de har kopieret det fra dig.
Gravatar

#28 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

#27
Du kan hoppe og danse og skrige, men min forståelse får du altså bare ikke, og det burde du også være ligeglad med, for jeg er bare en random person på internettet :-) gå ud og få noget frisk luft istedet, smil til den næste person du møder, det er opskriften til en positiv dag.
Gravatar

#29 Justin 7 måneder siden

#27
Bare roligt jeg skal nok få en god og positiv dag.

Jeg har forventer ikke af nogen som forståelse fra personer med totalt mangel på selvindsigt, selv om jeg findet det meget spændende.

Derfor forventer jeg heller ikke af du kan se af du har præsis den samme opførsel som gør dig irekterert på dine børn
Gravatar

#30 Klogmandmedbriller 7 måneder siden

Åh lille pus da :-D prøv nu være lidt glad og tænk på nogle gode ting istedet. Jeg prøvede skam bare på at hjælpe dig med dit humør, men du fortsætter med at have et problem med mig :-) glem mig nu bare, jeg er ikke en vigtig person i dit liv ;-) der er ingen grund til at du skal andstrenge dig.

Skriv ny kommentar: